زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، با بیان این که سرکه سیب در کاهش قند خون موثر است، گفت: سرکه سیب حاوی پلی فنول و اسید استیک است و در کاهش جذب کربوهیدراتها از دستگاه گوارش نقش دارد.
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: مصرف ۱ تا ۳ قاشق غذا خوری سرکه سیب به مدت ۸ الی ۱۲ هفته نیم ساعت قبل از ناهار به صورت مخلوط با آب در کاهش HbA۱c افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ موثر است.
احدی گفت: مصرف بیرویه سرکه سیب باعث اختلال در پتاسیم بدن، ساییدگی مینای دندان ها، اختلال تعادل PH خون میشود.
او افزود: HbA۱c یا هموگلوبین گلیکاته اصطلاحاً «قند درازمدت» نامیده میشود، چون میزان قند خون در مدت ۲ تا ۳ ماه قبل از نمونه گیری را نشان میدهد. اگر در طول چند هفته گذشته قند خون شما بالا بوده باشد، میزان HbA۱c شما نیز بالا خواهد بود، HbA۱c با استفاده از واحد میلی مول/مول انداز ه گیری میشود.
انتهای پیام / ر .ن