به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ۳۱ مردادماه بود که در فضای توئیتر جریانی با هشتگ #کیوان_امام به راه افتاد؛ نامی که دختران با ترس و وحشت از آن یاد میکردند و از تجربه تلخی که از آن داشتند مینوشتند. هر چه از این تاریخ میگذشت به تعداد دخترانی که طعم این تجربه تلخ را چشیده بودند افزوده میشد.
آنها از تجاوز حرف میزدند. از اینکه فردی به نام کیوان امام آنها را به بهانهای به خانهاش دعوت و متاسفانه به آنها تجاوز میکرد. هنگامی که تعداد این دختران به عدد قابل توجهی رسید پلیس وارد عمل شد و این فرد را به اتهام تجاوز به عنف بازداشت کرد. کیوان امام در طول بازداشت به تجاوز به ۳۰۰ نفر از دختران که بخش زیادی از آنها در دانشگاه همدانشگاهی و همدوره او بودند اعتراف کرد؛ اعتراف تلخی که فضای توئیتر را با سیاهی و تلخی همراه کرد.
پس از اعترافات کیوان امام، در فضای مجازی از مجازات و تعیین حکم برای او صحبت میشد. برخی از کاربران خواستار اعدام او به عنوان مفسد فیالارض بودند. در این میان افرادی هم بودند که باوجود اعترافات این فرد همچنان از #نه_به_اعدام حرف میزدند و برای این حرف خود دلایلی را مطرح میکردند که شاید چندان قابل قبول کاربران دیگر نبود. از جمله این افراد مهناز افشار بود که پستی در این باره در توئیتر به اشتراک گذاشت و نوشت:
"کاش این دسته از مشتاقان تفرقه و مرگ و اعدام و جنگ به قلب و روح و کلامشون یک مدت مرخصی بدهند. کتاب خوب بخوانند موسیقی خوب گوش کنند و فیلم خوب ببینند. مدیتیشن و دعا کنند".
این پست و پستهای مشابهی که برخی به آن اشاره میکردند در فضای توئیتر یعنی همان فضایی که چهره کیوان امام را به همه شناسانده بود با اعتراضها و مخالفتهایی مواجه شد و هر کدام از کاربران دیدگاهها و نظرات خود را به اشتراک میگذاشتند. به عنوان مثال یکی از کاربران در پست خود اینگونه نوشته بود آنهایی که از #نه_به_اعدام دم میزنند آیا حاضرند برای لحظاتی خودشان را جای دخترانی بگذارند که قربانی تفکرات این فرد شدهاند؟!
ذکر این نکته لازم است که هنوز برای کیوان امام حکم نهایی صادر نشده است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
ازادی زن همینه
خطا میکنی
مقصر هم پسره حساب میشه
دخترا که با پذیرش دعوت و با میل و با پای خودشون رفتن خونه یه پسر نامحرم
در این پرونده مجازات می شوند؟
یا فقط همون کیوان متهم حساب میشه؟
مخصوصا وقتی میدونم خیلیای دیگه هم از این کارا کردن ولی هیچکس نتونسته ثابت کنه
وقتی پای جون طرف مقابل وسط باشه من دختر هم جرئت نمیکنم شکایت کنم
تنبیه باید متناسب با جرم باشه
باید اثبات جرائمی که اثباتشون سخته راحت تر شه و تنبیهشونم
متناسب باشه
حالا کاری به این مورد که ابعادش خیلی گستردست ندارم ولی خیلی وقتا اثبات خیلی سخته و شکایت کنی خودت ضایع میشی تازه اثبات بشه کی حاضره خون یه نفر بیفته گردنش
اگه من جای مامور مراقبت از این پسره کثیف تو زندان بودم تو غذای این پسره سیا نور میریختم تا ثریع از این دنیا و زمین پاک بشه وجود لجن و شیطانی اش.
که دختر بیچاره که مورد تجاوز قرار گرفته در چه وضعیتی قرار داره تنها مجازات برای اين فرد اينه که دراختياروالدین مورد نظر قرار بگيره..... سخت ترین مجازات برای همچون جنایاتی چی هستش البته در این دنیا.....
خدایا ریشهء این نامردها وحامیان بی وجدانشان را بخشکان ..
خدایا فرزندانمان را از شراجانب در امان بدار
جدا از همه این اتفاقات کسی به علت ها نمی پردازه چرا کسی نمیگه اگر یک جوان بخواد ازدواج کنه شرایط برای او فراهم است ؟ با این نرخ گرانی کدام جوانی می تواند ازدواج و یا حتی فکر اون به مخیله اش خطور کنه ؟
چرا دختری باید به منزل یک فرد مجرد برود که این وسط این بلا سرش بیاد مگه به زور رفته ؟
چرا این وسط همیشه پسر ها مقصر هستند ؟
اخرسر هم بندازنش توی اسید و باقیموندشو بدن به خورد هرکسی که ازش حمایت میکنه
نه اینکه اعدام در یک جرم مشخص (قتل) برای یک سری از افراد (امثال نجفی و پدر رومینا اشرفی) تشریفاتی باشه و برای یه سری دیگه اجرایی.
اینکه شما #نه_به_اعدام رو مسخره می کنید ایراد نداره، من خودم هم طرفدارش نیستم ولی ایکاش قانون به صورت مساوی بین همه اقشار جامعه اجرا میشد.
وقتی قانون درست اجرا نشه به اونی که میگه #نه_به_اعدام بیشتر میشه اعتماد کرد تا شما، چونکه تو اونجا قرار نیست کسی مثل نجفی از اعدام فرار کنه.
پس بهتره بگیم:
#نه_به_تفاوت_گذاری_قانون.
البته این سوی ماجرا را هم باید دید؛ دخترانی که پای در حریمی می گذارند که جز سیاهی هیچ ندارد.
به او بزنند