به گزارش خبرنگار
بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد رضایی رئیس بیمه ایران در مراسم امضای تفاهمنامه بین بیمه ایران و مرکز وکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضاییه اظهار کرد: یکی از اقدامات بزرگی که در صنعت بیمه رخ داد, امضای این تفاهم نامه بود. نهادهای مختلف نظام جمهوری اسلامی ایران باید بتوانند با توافق نامه های همکاری بین سازمان ها، از امکانات موجود استفاده کنند.
وی ادامه داد: یکی از بخشهای این تفاهم نامه ریکاوری خسارت است. سالیانه بیش از ۹ هزار میلیارد تومان خسارت ثالث توسط بیمه ایران پرداخت میشود. با توجه به قانون جدید بیمه شخص ثالث این امکان برای ریکاوری بخشی از خسارت بیمه وجود دارد. این امکان در قانون وجود داشت، اما ظرفیتی در صنعت بیمه به خصوص شرکت
بیمه ایران در این خصوص وجود نداشت.
رضایی ادامه داد: این توافق نامه باعث می شود تا از وکلای با تجربه و حقوقدان در بخش ریکاوری بیمه استفاده شود. این امکان وجود دارد که زمان پرداخت, پرونده خسارت به صورت مستقیم به کانون وکلا در استان ارجاع داده می شود و کارشناسان و وکلای مربوط پیگیر ریکاوری و خسارت می شوند.
این مقام مسئول بیان کرد: بیمه صنعتی تخصصی است و در این راستا باید از کارشناسان رسمی خود استفاده کند. با امضای این توافق نامه ما از کارشناسان رسمی این بخش که دارای تخصص ویزهای هستند، استفاده کنیم. یکی از مشکلات صنعت بیمه بین بیمه گر و بیمه گذار اختلافات مربوط به خسارت است. ما با ایجاد داوری این امکان را ایجاد کردیم که هرکس به حق و حقوق خودش برسد.
رئیس بیمه ایران تصریح کرد: انجام تبادلات علمی و فنی از طریق مرکز وکلا برای اطلاعات به روز استفاده میشود که کارگاههای آموزشی و نشستهای علمی در رابطه با بحثهای حقوقی، فنی و بیمهای برگذار خواهد شد.
وی در پایان گفت: ۵۶ درصد از بیمههای شخص ثالث در کشور مربوط به بیمه ایران بوده و حدود ۶۵ درصد از خسارات بخش بیمه ثالث توسط بیمه ایران پرداخت میشود. همچنین در سال ۹۷ پروندههای دیه در ایران برای به سرانجام رسیدن باید ۳۶۸ روز را طی میکرد که این رقم در سال ۶۸ به ۲۲۲ روز و در ۵ ماهه اول سال ۹۹ به ۷۰ روز رسید که در تلاشیم این رقم را به ۳۰ روز برسانیم.
انتهای پیام/