به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛زهره جواد فر مسئول واحد تغذیه مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) گفت : واحد تغذیه از واحدهای حساس و پرکار در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) در بحران کرونا است که تغییراتی را در راستای به روز آوری واستاندارد سازی خدمات تغذیهای به بیماران وهمکاران انجام داده است.
او گفت : اهم این اقدامات در بیمارستان گلستان و بخشهای کووید و بیمارستان امام رضا (ع) عبارتند از ارائه رژیم غذایی پر پروتئین برای بیماران بدون بیماری زمینهای ارائه سه وعده آب معدنی جهت بیماران و پرسنل ارائه دسر پایه سوپ جهت بیماران ارائه میان وعده صبح و عصرجهت بیماران دارای انواع رژیمهای غذایی و پرسنل بوده است.
جوادی فر افزود: ارائه هفت وعده گاواژ صنعتی و کالری دنس جهت بیماران تغذیه انترال انجام مشاوره تغذیه برای کلیه بیماران بستری در ICU و بیماران سایر بخشهای بیمارستان گلستان بر حسب نیاز توسط کارشناس تغذیه مقیم در بیمارستان گلستان ارائه دسر پایه سوپ در وعدههای نهار و شام بیماران، برای تمامی بیماران نیازمند تغذیه انترال در بیمارستان امام رضا (ع) وعده هفتم گاواژ (ساعت ۱۲شب) شروع و بصورت گاواژ صنعتی به بیماران از دیگر اقدامات بوده است.
انتهای پیام/د