سوپ تره فرنگی از انواع سوپ‌های خوشمزه بین المللی است که برای سرماخوردگی و درمان بیماری‌های ویروسی مفید است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ‌های متداول در جهان است که به دلیل وجود مواد بسیار مقوی در آن علاوه بر اینکه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود می‌تواند برای تقویت بدن و درمان بیماری‌های مثل سرماخوردگی نیز مفید باشد.

جالب است بدانید که تره فرنگی علاوه بر اینکه ارزش غذایی بالایی دارد، خاصیت‌های زیادی نیز دارد که از این خواص می‌توان به اثرات آنتی بیوتیکی آن اشاره کرد که برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی بسیار مفید است.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر سوپ تره فرنگی تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم سوپ تره فرنگی

شیر ۱ لیتر
خامه ۱۰۰ گرم
قلم گوساله ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
تره فرنگی متوسط ۶ عدد
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی


بیشتر بخوانید


طرز تهیه سوپ تره فرنگی

برای شروع باید پوره تره فرنگی را آماده کنیم برای این منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و دو لیوان آب داخل قابلمه می‌ریزیم سپس اجازه می‌دهیم آب به جوش بیاید. در همین حین تره فرنگی‌ها را خرد می‌کنیم.

پس از اینکه آب جوش آمد تره فرنگی‌ها را به همراه مقداری زردچوبه و قلم گوساله به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت داخل آب جوش قرار می‌دهیم تا به صورت کامل بپزند. پس از اینکه قلم گوساله مغز پخت شد، مغز استخوان را خارج می‌کنیم

و به همراه تره فرنگی و آب باقیمانده در قابلمه درون میکسر می‌ریزیم و میکس می‌کنیم تا مغز قلم و تره فرنگی یکدست شود (شبیه به پوره شود). در ادامه قابلمه‌ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار می‌دهیم.

مقداری روغن مایع داخل قابلمه می‌ریزیم و آرد را به قابلمه اضافه می‌کنیم. آرد را به همراه روغن چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگ آرد کمی تغییر کند سپس شیر را کم کم به قابلمه اضافه می‌کنیم به طوری که آرد گلوله نشود.

پس از اضافه کردن شیر پوره تره فرنگی را که در مرحله اول درست کرده بودیم به قابلمه اضافه می‌کنیم سپس مقداری نمک، فلفل سیاه به سوپ اضافه می‌کنیم و پس از کم کردن حرارت زیر سوپ درب قابلمه را می‌گذاریم تا سوپ به طور کامل جا بیفتد.

پس از اینکه سوپ آماده شد زرده تخم مرغ را درون ظرف سوپخوری می‌ریزیم و با چنگال به هم می‌زنیم تا بافتش باز شود سپس سوپ را به ظرف سوپخوری اضافه می‌کنیم و با زرده تخم مرغ مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

در پایان پس از اینکه سوپ را در ظرف سوپ خوری کشیدیم آنرا با خامه به صورت دلخواه تزیین می‌کنیم. برای طعم بهتر و زیبایی سوپ تره فرنگی می‌توانیم از لیمو ترش و سبزیجات معطر مانند جعفری نیز استفاده کنیم.

بریدن شیر در سوپ

در صورتی که در هنگام پختن سوپ تره فرنگی با مشکل بریدن شیر مواجه شده اید فقط کافیست شیر را قبل از اضافه کردن به سوپ در دمای محیط قرار دهید تا شیر تقریبا ولرم شود و پس از اضافه کردن به سوپ نبرد و ظاهر سوپ را خراب نکند.

اضافه کردن مواد دیگر

همانطور که می‌دانید در تهیه سوپ دست آشپز باز است و می‌تواند مواد مورد پسند خود را هم به سوپ اضافه کند. در سوپ تره فرنگی هم در صورت تمایل می‌توانید از سبزیجاتی مثل قارچ، هویج، گوجه فرنگی و … استفاده کنید.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار