به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
برنج نیم کوب - نیم پیمانه
آب زرشک -۶ قاشق غذاخوری
بلغور گندم - یک پیمانه
پیاز - یک عدد بزرگ
لوبیا سفید - یک پیمانه
سبزی آش خرد شده - ۵ پیمانه
آبغوره، روغن کنجد، نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل - به میزان لازم
بیشتربخوانید
طرز تهیه
۱- حبوبات را از قبل خیس میکنیم، لوبیا سفید را با آب و زردچوبه کاملا میپزیم.
۲- بلغور گندم، برنج و سبزی آش را به همراه کمی نمک، فلفل و زنجبیل، میپزیم و به لوبیا اضافه میکنیم.
۳- پیاز را با کمی روغن کنجد، کمی زردچوبه و ادویه تفت میدهیم و به آش میافزاییم. آب زرشک را کمی قبل از پخت کامل آش، به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم بپزد.
۴- میتوانیم موقع صرف غذا از آبغوره استفاده کنیم.
منبع: خراسان
انتهای پیام/