به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ما برای این آخر هفته، یک پیشنهاد ویژه داریم؛ املت اسپانیایی. این صبحانه مقوی و متفاوت شروع خوبی برای یک روز تعطیل است. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک وعده غذایی سرشار از انرژی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی
سیب زمینی تازه ۵۰۰ گرم
پیاز سفید یک عدد
روغن زیتون صاف شده ۱۵۰ میلی لیتر
جعفری (خرد شده) سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ شش عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
بیشتربخوانید
طرز تهیه املت اسپانیایی
سیب زمینیها را بشویید. در این مرحله بر اساس تمایل خودتان میتوانید سیب زمینی را با پوست یا بدون پوست با برشهای ضخیم خرد کنید. همچنین پیاز را خرد کنید.
روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید. سیب زمینیها و پیاز را درون روغن بریزید و به آرامی تفت دهید. اجازه دهید که سیب زمینیها نرم شوند. این مرحله حدودا ۳۰ دقیقه زمان میبرد. گاهی مواد را هم بزنید که به یکدیگر نچسبند.
سپس سیب زمینی و پیاز را از تابه خارج کنید و در ظرف دیگری قرار دهید.
شش عدد تخم مرغ را شکسته و با هم مخلوط کنید. سپس با سه قاشق غذاخوری جعفری، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و همه را با سیب زمینی و پیاز مخلوط کنید.
روغنی که از مرحله قبل باقی مانده است را در یک تابه کوچکتر گرم کنید.
همه مواد را در ماهیتابه بریزد و آنرا روی شعله متوسط قرار دهید. با کمک یک کفگیر سطح املت اسپانیایی را صاف کنید تا قالب دایره شکلی بگیرد.
زمانی که کف مواد کاملا پخت، آن را در یک ظرف دیگر برگردانید و سپس آنرا به تابه برگردانید تا اینبار سطح املت سرخ شود.
املت را با کفگیر کاملا فشرده کنید و مطمئن شوید که هر دو سطح آن کاملا پخته شده است. سپس به ظرف سرو منتقل کنید و نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/