به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، مهدی افشار,مسوول اداره تعزیرات حکومتی تویسرکان با بیان اینکه امسال ۵۷۵ فقره پرونده در حوزه کالا و خدمات، ۱۲۵ فقره پرونده بهداشتی و پنج فقره پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز در شهرستان تشکیل شده است اظهار کرد: از این تعداد ۵۶۴ فقره پرونده کالا و خدمات و ۱۱۵ فقره پرونده بهداشت و پنج فقره پرونده قاچاق کالا مختومه شده است.
او عمده تخلفات را درج نکردن قیمت، گران فروشی، عرضه خارج از شبکه و اعلام ناموجودی کالا بیان کرد .
مسوول اداره تعزیرات حکومتی شهرستان تویسرکان مبلغ جریمه تخلفات در هفت ماهه امسال را ۷ میلیارد و ۱۷۶ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: پرونده مهمی که اخیرا تشکیل شده مربوط به عرضه خارج از شبکه کُنجاله سویا بوده است.
افشار با اشاره به اینکه محموله کُنجاله از آن یک مرغداری، به قصد جابجایی از شهرستان تویسرکان به اراک بارگیری شده بود گفت: میزان محموله کشف شده ۲ تن ۳۷۰ کیلوگرم به ارزش ۶۳ میلیون ۹۹۰ هزار ریال اعلام شد که در این پرونده متهم به مبلغ ۱۲۷ میلیون ریال جریمه محکوم و کُنجاله سویا هم بین مرغداریهایی که نیاز داشتند، توزیع شد.
او با بیان اینکه پس از بررسی مشخص شد مرغداریهای غیرفعال بدون اینکه جوجهریزی داشته باشند، نهاده از سهمیه شهرستان دریافت میکنند افزود: این مرغداریها غیرقانونی نهاده دریافت میکردند در حالی سهم بسیاری از مرغداریهای فعال از نهاده کم و یا اصلا نهاده به آنها نمیرسید.
مسوول اداره تعزیرات حکومتی شهرستان تویسرکان با تاکید بر اینکه موضوع این مرغداریهای متخلف در دادستانی مطرح است و به احتمال قوی منجر به تشکیل پرونده شود یادآور شد: نهادههای دریافتی مرغداریهای متخلف در جای دیگر فروش رفته و وارد شهرستان نمیشود و یا به شهرهای مجاور ارسال شده است.
افشار بیشترین پروندههای دارنده تخلف بهداشتی را مربوط به نواقص بهداشتی با عنوان رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی، نداشتن کارت تندرستی، نزدن ماسک، نداشتن دستگاه کارتخوان واحدهای صنفی دانست .
او درباره متناسب نبودن میزان جریمه با جرم گفت: متاسفانه مجازات پیشبینی شده در نظام صنفی مصوبه سالهای قبل و با شرایط فعلی تناسب ندارد، بنابراین بازنگری آن به مجلس پیشنهاد داده شده است.
مسوول اداره تعزیرات حکومتی شهرستان تویسرکان با اشاره به اینکه خوشبختانه قاچاق کالا در این شهرستان خیلی کم است، از تاثیرگذاری بالای ساماندهی خرید و فروش چوب در شهرستان بر کاهش قاچاق چوب سخن به میان آورد و اضافه کرد: با صدور پروانه فعالیت و ایجاد محدویتهایی برای این مراکز با کمک دادستانی و اداره صنعت،معدن و تجارت، ورود و خروج چوب سامان داده شد.
او همچنین از ورود دادستانی به موضوعات تنظیم بازار در شهر تویسرکان خبر داد و گفت: نماینده دادستان با همکاری تعزیرات، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، مرکز بهداشت و درمان و اماکن نیروی انتظامی از همه واحدهای صنفی سطح شهر و روستاهای شهرستان به مدت دو ماه بازدید و بازرسی داشتند.
افشار احیای کشتارگاه مرغ طلایی را نتیجه تلاش و پیگیری دادستانی تویسرکان دانست.
انتهای پیام/غ
منبع فارس