به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سیماسادات لاری در مراسم اختتامیه مجازی جشنواره ملی فرصت سازی کرونایی که به میزبانی دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس و دانشکده فنی و حرفهای شهید باهنر شیراز برگزار شد، گفت: جشنواره ملی فرصت کرونایی و تولید محتوای فن ورز که به میزبانی دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس برگزار شد، جشنوارهای بسیار ارزشمند است که وزارت بهداشت و سایر متولیان آموزش را در تولید محتوا کمک میکند.
او با قدردانی از دکتر صالحی عمران رئیس و دکتر مهدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور و دکتر جامعی رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس در میزبانی از جشنواره فرصت کرونایی، تاکید کرد: استان فارس توانمندیهای زیادی در برگزاری رویدادهای مختلف فرهنگی دارد و بدون شک برگزاری این جشنواره در فرهنگ سازی و آموزش جامعه برای پیشگیری از کرونا موثر است.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به موضوع کرونا اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان فارس نیز یکی از استانهای پیشتاز در زمینه پیشگیری از کرونا است و یکی از بهترین مدیریتهای بیماری کرونا در فارس اتفاق افتاده که این مهم نشان دهنده هم افزایی مدیران این استان است که امیدواریم به همین صورت ادامه یابد و شاهد کاهش افراد مبتلا به کووید ۱۹ و فوتیها باشیم.
لاری تاکید کرد: برگزاری جشنواره فرصت سازی کرونایی و تولیدمحتوا به روشهای نوین برای فرهنگ سازی آحاد مردم جامعه در پیشگیری از کرونا با بهره گیری از روشهای نوین بسیار موثر است و باید بیشتر به این سمت برویم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع آموزشهای مهارتی اشاره کرد و گفت: امروز مهارت یکی از اصول اساسی و مهم در جامعه به شمار میرود و در موضوع کرونا نیز با توجه به نیاز به دورههای کوتاه مدت مهارتی در پیشگیری و درمان کرونا آماده استفاده از ظرفیتهای دانشگاه فنی و حرفهای هستیم.
او گفت: بیماری کرونا هشت ماه است گریبان گیر کشور شده و مردم در ابتدا همکاری خوبی داشتند، اما پس از مدتی همکاریها کمتر شده که نیاز است آموزشها را به روشهای نوین به جامعه از جمله نسل جوان انتقال دهیم.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به سخنان رئیس سازمان جهانی بهداشت مبنی بر اینکه آموزش بر سلامت مقدم است، خاطرنشان کرد: باید آموزش در پیشگیری از کرونا به عنوان یک اصل دنبال شده وآموزشها را نیز به سمت مجازی پیش ببریم به طوری که این مهم با تعداد کم و رعایت پروتکلها ادامه یابد.
او گفت: درخواست ما از مردم این است در این شرایط وزارت بهداشت و به خصوص همکاران ما در نظام سلامت که هشت ماه است جوانمردانه پای کار آمده اند را تنها نگذاشته و پیشگیری و توجه به شیوه نامههای بهداشتی را در اولویت زندگی خود قرار دهند.
سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: در حال حاضر نیز ابتلا به بیماری بالا رفته و باید فرهنگ سازی کنیم که مردم بیمار نشوند و در این راه نیز نخستین قدم این است نظارت بر پروتکلها صورت گیرد.
معاون وزیر بهداشت همچنین در سخنان خود از اقدام دانشگاه فنی و حرفهای در تولید ماسک، گان و سایر ملزومات بهداشتی قدردانی کرد و گفت: اینها نشان از مسئولیت و رسالت اجتماعی دانشگاه است.
براساس این گزارش، آیین اختتامیه نخستین دوره مسابقات ملی فرصت سازی کرونایی و تولید محتوای فن ورز به صورت مجازی به میزبانی دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس و با حضور معاونان وزارت علوم و بهداشت، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور و سایر مسئولان دانشگاهی امروز ۲۷ مهرماه ۹۹ برگزار شد.
این جشنواره در پنج بخش شامل فرهنگ سازی سلامت و آسیبهای اجتماعی، خلاقیت، آموزشی، مهارتی و اخلاقی به شیوه ارائه آثار به صورت هنری و ارسال از طریق فضای مجازی توسط اداره کل دفتر برنامه ریزی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفهای کشور به میزبانی دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس برگزار و همکاری وزارتخانههای علوم و بهداشت، دانشگاه شیراز، ۱۶ اتحادیه انجمنهای علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از جمله انجمن علمی عمران، معماری دانشکده فنی و حرفهای شهید باهنر شیراز و اتحادیه انجمنهای علمی عمران دانشگاه فنی و حرفهای و همچنین اداره کل فنی و حرفهای استان فارس برگزار شد.
پس از تشکیل شورای سیاست گذاری و ارسال فراخوان به تمام دانشگاهها و موسسات آموزش عالی تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یک هزار و ۵۲۶ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شدکه پس از داوری این آثار ۱۹ اثر به عنوان برگزیده نهایی شناخته و ۱۰ اثر نیز شایسته تقدیر شناخته شدند که امروز در مراسم اختتامیه از برگزیدگان تجلیل شد.
انتهای پیام/