در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک نارنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای یک عصرانه خوشمزه و لذیذ هیچ چیز جای یک کیک خانگی گرم را همراه با یک فنجان چای تازه دم پر نمی‌کند. کیک اسفنجی، شکلاتی و وانیلی همیشه محبوب‌ترین و البته ساده‌ترین نوع کیک‌های خانگی هستند و بعید است که کسی میانه‌ای با چشیدن طعم‌شان نداشته باشد. اما امروز به جای یک طعم آشنا می‌خواهیم عصرانه پاییزی متفاوتی را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک نارنگی خوشمزه را به شما آموزش دهیم تا در عصر‌های ابری پاییزتان را با عطر دوست‌داشتنی‌اش پر کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک نارنگی

آرد سفید دو پیمانه
تخم‌مرغ چهار عدد
روغن مایع یک پیمانه
آب نارنگی یک پیمانه
پودرنارگیل سه قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری
هل یک قاشق چای‌خوری
وانیل نصف قاشق چای‌خوری


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک نارنگی

ایتدا دو پیمانه آرد را به همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده و آن را کنار بگذارید. سپس چهار عدد تخم مرغ را به همراه وانیل، هل و مقداری پوست نارنگی رنده شده هم بزنید.

پس از اینکه تخم مرغ از لختگی درآمد و با مواد خوب مخلوط شد، یک پیمانه شکر را به مواد اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید. حالا نوبت اضافه کردن یک پیمانه روغن مایع به مایه کیک است. پس از اضافه کردن روغن مایع مواد را با چنگان هم بزنید تا به یک مایع یک دست برسید.

در این مرحله باید آب نارنگی که از قبل آماده شده را به مواد اضافه کرده و پس از آن آرد الک شده را آرام آرام به مواد اضافه کنید. دقت کنید که به هیچ عنوان همه آرد را به مایه کیک اضافه نکنید و این مرحله را با دقت و حوصله بیشتری انجام دهید.

 

حالا کف قالب کیک را با کمی روغن چرب کنید و بعد از آن مواد را به آرامی داخل قالب بریزید و سپس کیک را درون فر بگذارید.

پس از قرار دادن کیک در فر اجازه دهید تا ۴۵ دقیقه بپزد. پس از آن با یک جنگال و یا خلال دندان از پخته شدن کیک نارنگی اطمینان پیدا کنید؛ سپس کیک را از فر خارج کنید. به همین راحتی کیک نارنگی شما آماده شد.

شما می‌توانید برای تزئین این کیک خوشمزه از پودر نارگیل و خود نارنگی استفاده کنید. همچنین برای جذاب‌تر شدن تزئین کیک می‌توانید مربای نارنگی را به عنوان دورچین کیک خود قرار دهید.

نکات کلیدی برای آماده کردن کیک نارنگی

دقت کنید که در هنگام اضافه کردن آرد به مواد کیک به هیچ عنوان از همزن برای به هم‌زدن مواد استفاده نکنید چرا که استفاده از همزن باعث می‌شود کیک شما پف نکند.

برای خوش طعم شدن کیک بهتر است تا از پودر نارگیل و دارچین هم در مایع کیک استفاده کنید.

برای پخت این کیک خوشمزه می‌توانید از قالب‌های کوچک کیک یزدی نیز استفاده کنید.

در هنگام تزئین این کیک پاییزی می‌توانید از پودر شیبابا رنگی برای تزئین آن استفاده کنید.

اگر شما طرفدار کیک‌های خامه‌ای هستید، به راحتی از خامه برای تزئین کیک نارنگی استفاده کنید، اما قبل از اضافه کردن خامه به کیک، حتما بگذارید کیک نارنگی کمی خنک شود.

منبع:  کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.