مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان از قهرمانان ورزشی به عنوان عاملانی برای توسعه ورزش یاد کرد و گفت: این ورزشکاران باید تلاش کنند، ورزش در رشته‌های مختلف توسعه یابد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، میثم پاریزی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در آیین تجلیل از مقام آوران مسابقات مجازی دارت و شطرنج کارکنان دولت در قالب طرح ملی "پویش میزکار میز ورزش"که به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش در محل سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان برگزار شد، از هیئت‌های ورزشی که کمک کردند، مسابقات مجازی کارکنان دولت با عنوان پویش "میز کار میز سلامت" به خوبی در سطح استان و در بین دستگاه‌ها برگزار شود، قدردانی کرد.

او هفته تربیت بدنی و ورزش را به همه کسانی که برای ارتقاء نشاط و شادابی جامعه زحمت می‌کشند و در این زمینه تلاش می‌کنند، تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد: این تلاش‌ها موثر باشد و بتوانیم کمترین آسیب و سطح بیماری را در بین اقشار مختلف جامعه به ویژه خانواده‌ها شاهد باشیم و روز به روز بتوانیم گستردگی ورزش را به صورت روزمره در سبد زندگی افراد ببینیم.

پاریزی به برگزاری مسابقات مجازی کارکنان دولت اشاره کرد و بیان داشت: امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا، امکان برگزاری مسابقات را در رشته‌های مختلف به صورت فیزیکی نداشتیم، ولی رویه هر ساله به این گونه بود، مسابقات کارکنان دولت به مناسبت گرامیداشت هفته دولت در شهریور ماه برگزار می‌شد و با توجه به اینکه اکثر رشته‌ها به صورت تیمی بود، رقابت‌ها طول می‌کشید و ما اختتامیه رقابت‌ها را در ایام الله دهه فجر داشتیم که امسال به دلیل شیوع کرونا این اتفاق نیفتاد و مسابقات به صورت محدود برگزار شد.

او افزود: در حقیقت هدف از برگزاری این رقابت‌ها این بود، در کنار نگرانی که وجود دارد، ما بتوانیم یک تحرک بدنی را در بین کارکنان دستگاه‌ها شاهد باشیم.

پاریزی از کارکنان این اداره کل و هیئت‌های شطرنج و انجمن‌های ورزشی به ویژه حامد جعفری و فرشاد ثمره که در برگزاری رقابت‌ها تلاش کردند، تشکر کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش از پزشک مدافع سلامت، علیرضا موسی علی رئیس هیئت شطرنج استان کرمان قدردانی و تصریح کرد: این از خودگذشتی و ایثار برای همه‌ی کسانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا زحمت می‌کشند از پزشکان گرفته تا پرستاران و کادر درمان قابل ستایش است.

پاریزی از قهرمانان ورزشی به عنوان عاملانی برای توسعه ورزش یاد کرد و گفت: از قهرمانان ورزشی انتظار می‌رود، فقط به ورزش خودشان فکر نکنند، بلکه ما این توقع را داریم، با توجه به گستردگی جمعیت، گروه‌های سنی مختلف و جمعیت جوان کشور، خودشان بتوانند ورزش شان را توسعه دهند و کمک کنند در رشته‌های مختلف نیز ورزش توسعه یابد.

او افزود: ما باید به جایی برسیم که افراد حداقل بتوانند به صورت روزمره، فعالیت‌های فیزیکی و بدنی در برنامه هایشان داشته باشند و با توجه به محدودیت نیرویی که در مجموعه ورزش و جوانان و هیئت‌های ورزشی وجود دارد، بخشی هم دست مجموعه ورزشکاران است تا بتوانند رشته‌های ورزشی را توسعه دهند.

پاریزی تصریح کرد: مجموعه ورزش در کشور زمانی می‌تواند بازخورد خود را به صورت مفید و مثبت داشته باشد که آسیب‌های اجتماعی را از دستگاه‌هایی که متولی هستند و رصد می‌کنند، بتواند بگیرید و آن آمار کاهش پیدا کند.

او بیان داشت: آمار نگران کننده‌ای که وجود دارد، این است، سوادگران مرگ تلاش می‌کنند به جامعه و جوانان جامعه آسیب بزنند و ما در این زمینه رسالت داریم که اگر کوتاهی کنیم گناهی نابخشودنی است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان ابراز امیدواری کرد: همه در کنار هم کمک کنند تا بالاترین سطح شادابی و نشاط را در مجموعه جامعه، استان و شهرستان‌های استان شاهد باشیم و این بتواند کمک کند تا دغدعه‌های خانواده‌ها که بعضاً از وضعیت فرزندانشان بی خبر هستند، کاهش پیدا کند.

پاریزی برای همه کسانی که به نوعی برای ارتقاء شادابی و نشاط جامعه زحمت می‌کشند و تلاش می‌کنند، آرزوی موفقیت کرد.

در این آئین علاوه بر تجلیل از ۱۲ برگزیده رقابت‌های مجازی کارکنان دولت در رشته‌های شطرنج و دارت در دو بخش آقایان و بانوان، دو مسئول برگزاری مسابقات، از مدافع سلامت علیرضا موسی علی رئیس هیئت شطرنج استان کرمان که از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به عنوان پزشک در خط مقدم مبارزه با کرونا فعالیت می‌کند، تقدیر شد.

همچنین در این مراسم از مهدیه اسماعیلی و اسماعیل صادقی نسب که در مسابقات مجازی دارت کشوری به میزبانی گروه توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان به ترتیب حائز مقام‌های دوم و سوم شده بودند، تجلیل شد.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.