پژمان درستکار گفت: به رسم ادب در مقابل همه بزرگان کشتی خبردار می ایستم.

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پژمان درستکار با تاکید بر اینکه کشتی بیشتر از همه چیز احتیاح به حفظ حرمت ها، اخلاق مداری، اتحاد و همدلی دارد، اظهار داشت: همه ما بعد از خدا، هر چه داریم از کشتی است. در طول تاریخ کشتی این پرچم به دست خیلی از بزرگان مان بالا رفته است. از منصور برزگر که اسطوره مربیگری ایران است، محسن فرح وشی، پهلوان محبی بزرگوار که با او عاشق کشتی شدم. محسن کاوه که بی شک یکی از بهترین مربیان کشتی ایران است. آقا رسول خادم که برای فدراسیون خیلی زحمت کشیده، امیر خادم که حق استادی به گردنم دارد، عباس جدیدی و علیرضا رضایی دوست داشتنی، استاد بهروز یاری و خود علیرضا دبیر که از نوابغ دوران کشتی ما بوده و این روزها با جان و دل برای کشتی زحمت می کشد. حمید سوریان که تمام قد پشت کشتی ایستاده، محمد بنا و کادر فنی تیم ملی آزاد، غلامرضا محمدی که پیشکسوت من بوده و سال ها در عرصه مربیگری افتخار شاگردی اش را داشتم و همچنین ابراهیم مهربان و عباس حاج کناری؛ به رسم ادب در مقابل همه اینهایی که نام بردم خبردار می ایستم و به احترام همه این عزیزان کلاه از سر بَر می دارم. اگر انتقادی هم می شود همه دوست داریم کشتی پیشرفت کند. کینه ورزی و دشمنی شخصی حسابش از نقد جداست. همه ما باید در حفظ آرامش کشتی تلاش کنیم تا تیم مان در جهانی صربستان موفق شود.


بیشتر بخوانید: قهرمانان کاراته و کشتی جهان در کوره پَزخانه‌های اطراف تهران+ عکس


دارنده ۲ مدال طلای آسیا در مورد اینکه خودش و قهرمانان زیادی در کشتی با وجود شایستگی به مدال جهانی و المپیک نرسیدند، عنوان کرد: عوامل زیادی باید دست به دست هم بدهد تا یک کشتی گیر به آن چیزی که حقش است برسد. طی ادوار مختلف خیلی از اتفاقات افتاده که بسیاری از قهرمانان مِنهای من، که شایستگی قرار گرفتن روی سکو را داشتند، به واسطه بدشانسی، اشتباهات سیستماتیک و... به حق واقعی شان نرسیدند. امیدوارم برنامه هایی که از سوی سیستم طراحی می شود، این ناکامی ها را به حداقل برساند. البته تا زمانی که کشتی هست این بدبیاری و به حق نرسیدن ها هم وجود دارد. ما باید مراقب باشیم که حداقل با رفتار و تصمیمات مان باعث شویم حق کشی صورت نگیرد و قهرمانان به حق واقعی خود برسند.

وی در مورد اینکه آیا با توجه به عدم برگزاری مسابقات جهانی ۲۰۲۰ جوانان، او همچنان سرمربی این رده سنی خواهد بود، گفت: فکر می کنم قدمم بد بود، تا ما آمدیم کشتی کلاً تعطیل شد. ما برنامه های زیادی را برای تیم ملی جوانان تا قبل از اینکه این اتفاق بیافتد طراحی کرده بودیم. وقتی من و محمد طلایی برای دریافت حکم مربیگری خود خدمت علیرضا رسیدیم او در ابلاغ ما زده بود تا پایان جهانی ۲۰۲۰ که این مسابقات برگزار نشد. حالا همه چیز دست فدراسیون کشتی و مدیر تیم های ملی است. البته عملاً حکمی که به ما داده بودند، تمام شده و باید دید در این خصوص فدراسیون کشتی چه تصمیمی می گیرد.

درستکار درباره مسابقه انتخابی تیم ملی اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود نمی شد چرخه انتخابی را اجرایی کرد چون اجرای چرخه، زمان می خواست و باید مسابقات استانی، کشوری، جام تختی و ... برگزار می شد که به خاطر کرونا و اعلام زمان برگزاری مسابقات جهانی، این امکان مقدور نبود. چیزی که کشتی به آن احتیاج دارد، انتخابی است تا شاهد این نباشیم که کشتی گیر ۵۰ سال بعد از دوره قهرمانی اش همچنان عده ای را نفرین کند و بگوید حقش را خورده اند. حسن یوسفی افشار و زارعی برای تدوین این چرخه خیلی وقت گذاشتند، خیلی از مربیان نظر دادند. از من هم به عنوان سرمربی وقت تیم ملی جوانان نظر خواهی شد که به نظرم چرخه خوب و کم اشتباهی بود که اساس آن شایسته محوری بود. نظر شخصی ام این بود که در شرایطی که به خاطر عدم اجازه ستاد مقابله با کرونا، نمی شد مسابقه انتخابی گسترده داشت، مسابقه ای برگزار شود که حداکثر رضایت مندی را در پی داشته باشد.

ملی پوش سابق تیم ملی کشتی آزاد خاطرنشان کرد: دبیر اختیار تام به کادر فنی داده که ضمن رعایت عدالت، در همه اوزان هم انتخابی برگزار شود. اگر نظر کارشناسان هم مد نظر قرار گرفته می شد و این انتخابی، چند راهه نمی شد، اعتراضات هم اینقدر بالا نمی گرفت. این حق مسلم جامعه کشتی است که مسابقه را ببیند و از تماشای آن لذت ببرد. به هر حال این اتفاقات افتاد و بهتر است دیگر به آن نپردازیم. جامعه کشتی از کشتی عدالت و حق را می خواهد.


بیشتر بخوانید: تاکید مدیر تیم های ملی کشتی آزاد بَر پخش زنده رقابت های انتخابی


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار