۸۱ سایت برای پوشش دهی فیبر نوری ۲۱۳ روستای استان چهارمحال و بختیاری پیش‌بینی شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مرتضی بلالی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ۸۱ سایت برای پوشش‌دهی فیبر نوری ۲۱۳ روستای استان پیش‌بینی شده است که برخی از این طرح‌ها به اتمام رسیده و تعدادی هم در حال ارتقا و تعدادی هم در صورت تامین تجهیزات احداث می‌شوند.

او با اشاره به طرح توسعه ارتباطات روستایی «تار» افزود: پروژه ارتقای فیبر نوری ۱۵ درصد روستا‌های استان به اتمام رسید و در فاز اولویت یک و دو ۳۵۵ کیلومتر فیبر نوری در روستا‌ها اجرا می‌شود که از این میزان ۱۶۰ کیلومتر از پارسال تاکنون انجام شده است.


بیشتر بخوانید


بلالی با اشاره به اجرای پروژه‌های فیبر نوری در شهرستان‌های لردگان، کوهرنگ، شهرکرد، بن، سامان و اردل اضافه کرد: فیبر نوری در شهرستان‌های کیار آغاز و در خانمیرزا در حال اتمام است.

او با اشاره به افزایش پهنای باند به وسیله فیبر‌های نوری اجرا شده در استان ادامه داد: برای اجرای هر کیلومتر فیبر نوری در استان از پارسال تاکنون ۱۲۰ میلیون تومان هزینه شده است که مجموعاً ۱۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است.

بلالی گفت: با مشکل صدور مجوز حفاری برای احداث سایت فیبر نوری مواجه بودیم که با همکاری راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان برطرف و فیبر نوری مسیر شهر ناغان به رحیم‌آباد، دوپلان به گل سفید و اتصال به فیبر نوری روستای سرخون شهرستان اردل ایجاد خواهد شد.

او افزود: به دلیل تطابق با استاندارد‌های سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهرداری شهرکرد، برای جانمایی دکل‌های مخابراتی از سایت‌های مشترک برای اپراتور‌های مختلف همراه اول و ایرانسل استفاده می‌شود.

بلالی با بیان اینکه پارسال حدود ۶۰ کیلومتر فیبر نوری اجرا شد اضافه کرد: ۴۷ میلیارد تومان برای اجرای این میزان فیبر نوری سال ۹۸ هزینه شد و اجرای پروژه‌های امسال تا پیش از آغاز بارندگی‌ها ادامه خواهد داشت.

او ادامه داد: سایت مجتمع ICT چهارمحال و بختیاری در زمینی به مساحت پنج هزار مترمربع و زیربنای حدود شش هزار و ۳۰۰ مترمربع با پنج طبقه در شهرک منظریه در حال احداث است که تاکنون پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی داشته و در صورت عدم بروز مسایل مالی تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

بلالی گفت: تاکنون هزار و ۲۸۶ مدرسه استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند و اینترنت رایگان به مدت دو سال با ۳۰ گیگابایت ترافیک ماهانه در اختیار همه مدارس قرار گرفت و ترافیک سامانه شاد برای همه معلمان و دانش‌آموزان کاملا رایگان است.

او افزود: تمام سامانه‌های آموزش از راه دور برای دانشجویان و اساتید رایگان است و ۱۲۰ گیگابایت حجم اینترنتی رایگان در اختیار اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان گرفت.

بلالی اضافه کرد: به واسطه اینکه برخی روستا‌ها دسترسی اینترنتی نداشتند تلاش شد به منظور ارتقای سایت‌های قدیمی از تکنولوژی ۲G به ۳G به ۴G تامین تجهیزات انجام شود.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.