منصور رضونی جلال، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: ظرفیت تولید گوشت قرمز در استان همدان ۳۲ هزار و ۹۷۰ تن در سال است درحالیکه مصرف سالانه شهروندان استان کمتر از ۲۲ هزار تن گوشت قرمز است.
او با بیان اینکه پرورش دام سبک و سنگین امسال در استان افزایش یافته است افزود: هم اکنون ۳۸۴ هزار و ۷۸۶ راس دام سنگین گاو و گوساله، و یک میلیون و ۳۴۵ هزار راس دام سبک در واحدهای دامداری صنعتی و سنتی استان وجود دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: از این دامها ۱۰۱ هزار و ۴۰۰ راس دام سنگین و ۴۱۶ هزار راس از دام سبک قابل کشتارند.
رضوانی جلال با بیان اینکه امسال ۱۵ هزار دام سنگین به بازار عرضه شده است افزود: از این دامها ۱۱ هزار و ۶۷۶ راس دام کشتار شده اند و بقیه برای نگهداری و یا معامله خریداری شده اند.
او ادامه داد: طی ۷ ماهه نخست پارسال ما ۱۰ هزار و ۵۳۴ راس دام را کشتار کردیم و کشتار گاو و گوساله در کشتارگاههای استان بیشتر از پارسال شده است.
رضوانی جلال افزایش قیمت گوشت را در مقایسه با سایر اقلام کم دانست و افزود: ما در کشتار دام سبک امسال با کشتار ۸۳ هزار و ۶۹۸ راس گوسفند، کمی کاهش درمقایسه با کشتار ۸۳ هزار و ۸۶۱ راسی مدت مشابه پارسال داشته ایم.
هم اکنون قیمت هر کیلو گرم گوشت قرمز مخلوط گوسفندی در استان ۱۲۰ هزار تومان و گوشت گوساله ۱۱۰ هزار تومان است.
انتهای پیام/ا