طبق بررسی‌های دانشمندان ژاپنی، آب گوجه فرنگی موجب کاهش فشار خون شده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، پرتال "رای الیوم" با استناد به مطالعه دانشمندان دانشگاه پزشکی و دندانپزشکی توکیو نوشت که نوشیدن آب گوجه فرنگی می‌تواند فشار خون را کاهش داده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد.

در آزمایش دانشگاه توکیو ۱۸۴ مرد و ۲۹۷ زن شرکت کرده و متخصصان از آن‌ها خواستند تا به مدت یک سال آب گوجه فرنگی بدون نمک را به مقدار نامحدود بنوشند. در نتیجه این آزمایش، فشار خون ۹۴ داوطلب مبتلا به این عارضه به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرد. ۱۲۵ بیمار هم با این روش میزان لیپوپروتئین کم‌چگالی (کلسترول بد) خود را کاهش دادند.


بیشتر بخوانید


در این تحقیق آمده تا آنجا که می‌دانیم، کار ما اولین مطالعه بررسی اثر خوردن گوجه فرنگی یا محصولات گوجه فرنگی بر خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی در طول سال و در طیف سنی گسترده است.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار