به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تقریبا در تمام خانهها مخصوصا آنهایی که عاشق شیرینیپزی هستند، یک دستورالعمل از تهیه بیسکویت و کیک به صورت روتین تهیه میشود. این دستورالعمل میتواند بیسکویتی سالم با جو دوسر و تکههایی از شکلات باشد که با مواد لازم انگشت شمارش خیلی راحت و سریع آماده میشود. البته اگر استفاده از شکلات هم برایتان خوشایند نیست و میخواهید بیسکویت رژیمیتری داشته باشید، به جای چیپس یا تکههای شکلات میتوانید از کشمش یا مغزهایی مثل گردو و بادام زمینی استفاده کنید. با طرز تهیه بیسکویت خانگی سالم با جو دوسر همراه ما باشید تا این بیسکویت مقوی و با ارزش غذایی بالا را بتوانید وارد رژیم غذاییتان کنید.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت خانگی سالم
آرد همه منظوره یک فنجان
کره بدون نمک هشت قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
دارچین آسیاب شده یک قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ یک عدد
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
شکر قهوهای یک فنجان
شکر دانه ریز یکچهارم فنجان
جو دوسر دو فنجان
چیپس یا تکههای شکلات یک فنجان
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه بیسکویت خانگی سالم
اول از همه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره را در بازههای زمانی ۳۰ ثانیهای داخل مایکروویو قرار دهید تا کاملا ذوب شود. سپس حدود پنج دقیقه کنار قرار دهید تا خنک شود. سپس شکر قهوهای و دانه ریز، تخم مرغ و وانیل را به کره اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شوند.
آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید و کنار قرار دهید. در این مرحله جوی دوسر و چیپس شکلات را به مخلوط کره اضافه کرده و بعد از آن مخلوط آرد را اضافه کنید. کاملا مواد را به کمک یک لیسک هم بزنید تا رگههای خشک آرد باقی نماند.
به کمک قاشق برای هر عدد بیسکویت حدود یکونیم قاشق از خمیر روی کاغذ روغنی بریزید؛ هشت عدد بیسکوییت در هر سینی فر آماده کنید. سینی فر را حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بیسکویتها شروع به قهوهای شدن کنند. سپس صبر کنید تا بیسکوییتها به مدت یک دقیقه داخل سینی خنک شوند. آنها را به توری منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند.
چند نکته
استفاده از چیپس یا تکههای شکلات کاملا سلیقهای است. اگر رژیم دارید میتوانید آن را کاملا حذف کنید.
استفاده از تکههای شکلات به جای چیپس شکلات طعم بیسکویت را جذابتر میکند؛ چون شکلات داخل بافت بیسکوییت آب شده و طعم آن را بهتر میکند.
میزان شیرینی بیسکویت هم بسته به ذائقهتان میتوانید کم یا زیاد کنید؛ بنابراین خمیر بیسکویتها را قبل از پخت بچشید.
اگر دوست دارید بیسکوییت طعم و بوی قهوه داشته باشد، از مقداری پودر قهوه استفاده کنید.
شما میتوانید کوکی کدو حلوایی را هم با جو دوسر تهیه کنید.
حتما خمیر را به طور یکدست و یکنواخت به یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا حل شود و رگههایی از آن داخل خمیر به چشم نیاید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/