هادی زارع زاده رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی رامهرمز درخصوص کشت محصولات کشاورزی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: کشت پیاز امسال در ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان انجام شده است.
او با بیان اینکه کشت این محصول از پایان شهریور ماه تا پایان مهرماه هر سال انجام میشود، افزود: ارقام تولیدی شامل؛ توده محلی رامهرمز و پیاز سفید بهبهان هستند که کشت متمرکز آن در ۲ حوزه رستم آباد و حومه صورت میگیرد.
زارع زاده متوسط تولید و برداشت پیاز در شهرستان رامهرمز را بین ۳۰ تا ۴۰ تن در هکتار عنوان کرد و بیان داشت: برداشت این محصول در خرداد و تیرماه سال آینده انجام و محصول تولیدی به سایر شهرستانهای همجوار در استان خوزستان صادر میشود و از نظر کیفیت مطلوب است و طرفداران بسیاری دارد.
به گفته رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی رامهرمز علاوه بر کشت پیاز، کشت سبزی و صیفی در ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان انجام میشود و به دلیل دارا بودن شرایط منحصر به فرد منابع آب و خاک، از کیفیت بی نظیری برخوردار است، بطوریکه سبزی و صیفی تولیدی تبدیل به یک نام تجاری مطرح در سطح ملی و حتی بین المللی شده است.
انتهای پیام/گ