به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد، چهارمحال و بختیاری بهعلت ارتفاع از سطح دریا و وجود روزهای گرم و شبهای خنک و
شرایط اقلیمی مناسب،
کیفیت زعفران آن بسیار بالا و قابل رقابت با استان خراسان است.
«حمیدرضا دانش» معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: ۲۳۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری زیرکشت زعفران رفته که متوسط برداشت در هر هکتار چهار تا پنج کیلوگرم زعفران خشک است.
او با اشاره به اینکه اوج برداشت زعفران درسالهای چهار تا پنج سال است، افزود: امسال پیش بینی می شود از هر هکتار در برخی مزارع بیش از ۱۰ کیلوگرم زعفران خشک در هکتار برداشت شود.
شیرانی مدیرباغبانی جهادکشاورزی استان نیز درباره کیفیت زعفران تولیدی استان چهارمحال و بختیاری گفت: ارتفاع مناسب استان از سطح دریا واختلاف دمای روز و شب باعث افزایش رنگ و اسانس زعفران دراستان شده است که قابل رقابت با استانهای پیشتاز در کشت این محصول است.
او افزود: پارسال نزدیک به ۹۵۰ کیلوگرم زعفران درجه یک از مزارع استان برداشت شد که با افزایش ۳۰ هکتاری درسال جاری پیش بینی میشود امسال بیش از یک هزار کیلوگرم زعفران از مزارع استان چهارمحال و بختیاری برداشت شود.
انتهای پیام/ش