به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در یازدهمین نشست معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، اظهار کرد: در سالهای اخیر در حوزه روابط بین الملل علمی اتفاقات خوبی افتاده است. حرکت خوبی در ۴ سال گذشته در رابطه با توسعه ارتباطات علمی بین المللی وجود داشته که باید به عنوان یک سرمایه به آن نگاه کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: نگاه و برگشت به عقب نباید به هیچ وجه در مجموعههای علمی و آموزش عالی کشور وجود داشته باشد.
او در ادامه با بیان اینکه دستاوردهای که دوره کرونا برای آموزش عالی داشته بسیار قابل توجه است، افزود: توسعه فناوری ها، توسعه زیر ساختها و امکانات فیزیکی و ... که پس از شیوع کرونا فراهم شده است شاید با تداوم شرایط قبلی امکان پذیر نبود.
غلامی گفت: به اشتراک گذاری تجربیات، تدوین و انتقال مطالب مهم در بین موسسات و مراکز آموزش عالی بسیار با اهمیت است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در شرایط حاضر در وضعیت مشابه با سایر مراکز آموزشی دنیا قرار گرفته ایم، زیرا وقتی محدودیتهای جغرافیایی از سر راه برداشته شود محدودیتهای سیاسی ناشی از تحریم کشور نیز خود به خود از بین میرود.
او بیان کرد: در شرایط فعلی برقراری ارتباطات از راههای مختلف امکان پذیر است و در بحث نشستهای مشترک باید بیشتر توجه شود، زیرا در شرایط فعلی هزینههای زیاد برگزاری این نشستها نیز از بین رفته است.
غلامی در ادامه گفت: لوازم و اسباب فعالیت در شرایط فعلی باید فراهم شود که بخشی از آن تسهیل قوانین از سوی بخشهای ستادی برای افزایش همکاری بین مراکز علمی است. هر نوع اقدامی که به استفاده از شرایط فعلی کمک کند و از کاهش فعالیتها جلوگیری کند باید انجام شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: اگر شرایط لازم برای آموزش مجازی دانشجویان خارجی فراهم شود قطعا متقاضیان تحصیل در کشور ما بیشتر میشوند. بعد از رفع بیماری کرونا شرایط برای رفت و آمدها هم فراهم خواهد شد.
انتهای پیام/