به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، طایری مدیر جهادکشاورزی شهرستان هوراند گفت: کاشت و تولید میوه به در این شهرستان افزایش یافته است.
طایری گفت: با توجه به اینکه درخت به در مناطق سردسیر و گرمسیر معتدل کشت میشود و ظــهور شکوفههای به بسیار دیرتر از سایر میوههاست و به همین دلیل خطر سرمازدگی بهاره در این میوه بسیار کم است.
او افزود: درخت بِه، به شوری خاک و کم آبی مقاومتر از سایر میوههای دانهدار است کم توقع بودن این درخت و سازگاری با شرایط آب و هوایی این شهرستان و نیز انبارمانی بالای محصول به باعث افزایش کاشت این محصول شده است.
طایری گفت: به از اواخر شهریورماه تا اواخر آبان برداشت میشود که معمولاً در میان میوههای ســردسیری آخـرین میوهای است که میرسد، برداشت با دست انجام میشود و زمان برداشت وقتی است که رنگ میوه زرد و زرد طلایی شده باشد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان هوراند افزود: هم اکنون در این شهرستان حدود ۴۰ هکتار درخت به با تولید محصول ۲۰۰ تن در سال وجود دارد که محصول تولیدی اکثراً بهصورت تازه خوری و مربا و شربت در این شهرستان و شهرستانهای مجاور به فروش میرسد.
او با بیان اینکه این مدیریت با ترویج کشت ارقام جدید به و رعایت اصول فنی در مراحل کاشت و داشت از جمله تغذیه و مبارزه با آفات و بیماریها موفق به افزایش تولید این محصول در منطقه گردیده است گفت: وجود صنایع تبدیلی در منطقه جهت تهیه مربا، کمپوت و آبمیوه به باعث تعادل قیمت به و افزایش تولید این میوه در منطقه میشود.
انتهای پیام/ک