در گزارش زیر طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیکن مزه‌دار شده با پودر پنیر و یک چاشنی ترش و خوشمزه پیشنهاد این دفعه ما به شما است. با طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی

سینه مرغ بی پوست و استخوان چهار عدد
آرد ۷۵ گرم
پودر پنیر ۶۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کره ۵۰ گرم
روغن زیتون یک قاشق سوپ‌خوری
آبلیمو ترش تازه یک عدد
پوست لیمو ترش (رنده شده) یک‌دوم قاشق چای‌خوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
عصار مرغ ۲۵۰ میلی‌لیتر
جعفری خرد شده ۲۰ گرم
ترشی کاپریس ۲۰ گرم
پاستا پخته و آب‌کشی شده برای سرو به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی

ابتدا سینه‌های مرغ را با چاقو از وسط به دو نیم برش بزنید تا قطر آن‌ها کم شود. سپس با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید.

آرد و ۴۰ گرم از پنیر را با هم مخلوط کنید و قطعات مرغ را در آن بغلتانید.

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کره و روغن زیتون را اضافه کنید. صبر کنید تا روغن درون تابه داغ داغ شود. سپس قطعات مرغ را داخل تابه بچینید و هر طرف آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شود.

در این مدت در قابلمه کوچکی، عصاره مرغ را گرم کنید. پوست لیموی رنده شده و آبلیمو را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا به آرامی بجوشد. سپس خامه صبحانه، ۲۰ گرم پودر پارمسان و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید. شروع به هم زدن کنید تا سس بافتی یکدست و نرم پیدا کند. (اگر طرفدار غذا‌های تند و تیز هستید، می‌توانید از فلفل قرمز و پاپریکا هم استفاده کنید. طعم تند این غذا فوق‌العاده خواهد شد.)

مرغ پارمسانی را درون ظرف سرو قرار دهید و به همراه سس لیمویی و پاستا آب کشی شده سرو کنید و به هنگام سرو مقداری جعفری و کاپریس روی آن بپاشید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار