به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای آماده کردن کالزونه، باید کمی خلاقیت خرج کنید. ما طرز تهیه کالزونه پنیر و سبزیجات را به شما آموزش میدهیم اما شما میتوانید با ترکیب دلخواهتان این غذای ساده و خوشطعم را آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه کالزونه پنیر
یک عدد بروکلی
روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
پنیر موزارلا کمچرب دو پیمانه
پنیر پارمسان نصف پیمانه
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
سیر دو حبه
لیمو ترش یک عدد
برگ ریحان نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کالزونه پنیر
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
ساقههای بروکلی را جدا کنید و قسمتهای گل آن را ریز ریز از هم جدا کنید و در سینی فر بریزید. مقداری نمک و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آنها بریزید و در فر بگذارید. هر وقت روی بروکلیها برشته شد، آنها را از فر خارج کنید. این کار احتمالا ۲۵ دقیقه طول خواهد کشید.
خمیر پیتزایی که آماده کردهاید را به پنج تکه مساوی تقسیم کنید. در یک کاسه، انواع پنیر و فلفل قرمز را مخلوط کنید. برگهای ریحان خرد شده و سیر له شده را اضافه کرده و پوست لیموترش رو روی آنها رنده کنید. سپس بروکلیهای برشته شده و از حرارت افتاده را با این مواد مخلوط کنید.
روی سطح صاف و تمیز، هر تکه خمیر را به شکل دایره باز کنید، بخشی از مواد را در نیمه بالایی خمیر بریزید، نیمه پایینی را رویش برگردانید و سپس با نوک انگشت دور خمیر را به هم بچسبانید یا پیراشکی پیچ کنید.
تخم مرغ را در کاسه بشکنید، با دو قاشق روغن زیتون مخلوط کنید و با برس این ترکیب را روی کالزونهها بمالید.
کالزونهها را در سینی که کف آن کاغذ روغنی گذاشتهاید قرار دهید و برای ۳۰ دقیقه در فر بگذارید.
ما در این مطلب طرز تهیه کالزونه پنیر و سبزیجات را با شما در میان گذاشتیم، اما شما میتوانید به جای سبزیجات، این غذا را با گوشت چرخ شده، مرغ یا حتی برشهای بیف هم آماده کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/