به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، شاپور بدیعی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه بر اساس برنامه ریزی علاوه بر افزایش و کمیت خدمات رسانی به کیفیت خدمات به بیماران کرونایی توجه شده است، گفت: بر اساس برنامه ارجاع در صورت ابتلا فرد به علائم بیماری کرونا، میتواند با تماس با شماره ۱۹۱ نسبت به مراکز در سطوح مختلف با توجه به شدت بیماری اطلاع پیدا کند.
او افزود: در مرکز پاسخگویی ۱۹۱، پزشکان، پرستاران و کارشناسان آماده پاسخگویی و راهنمایی شهروندان در زمینه بیماری کرونا و مراکز سطح بندی شده هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در سطح یک خدمات رسانی به بیماران مشکوک و یا مبتلا به کرونا، ۲۲ مرکز خدمات جامع سلامت و ۱۴۵ درمانگاه بخش خصوصی در شهر مشهد فعال شده است ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی این مراکز و درمانگاههای در مناطق مختلف شهر گسترده هستند و قابلیت دسترسی آسان برای همگان فراهم شده است.
بیشتر بخوانید
بدیعی بیان کرد: درصورت نیاز بیماران به خدمات تخصصی، افراد به مراکز سطح دو خدمات که شامل تجهیزات تصویربرداری و آزمایشگاه هستند ارجاع داده میشوند و در صورت نیاز بیمار به خدمات بستری از طریق این مراکز به بیمارستانها ارجاع داده میشوند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه با اجرای این طرح از شناسایی بیماران در مراحل حاد و مرگ و میر جلوگیری میشود و شهروندان با توجه به شدت بیماری و محدوده جغرافیایی محل سکونت خود خدمات را دریافت میکنند تاکید کرد: اجرای این برنامه حدود دو ماه است که در مشهد کلید خورده است و در حال حاضر با افزایش تعداد بیماران به شکل مطلوبی توانسته است پاسخگوی نیاز مردم باشد.
بدیعی اظهار کرد: نیروهای درمانی و بهداشتی بیش از هشت ماه است که با تمام توان در خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا قرار گرفته اند از شهروندان می خواهم با رعایت دستورالعملهای بهداشتی یاری گر مدافعان سلامت باشند.
او با اشارهبه اینکه در یک هفته اخیر تعداد بیماران بستری و سرپایی بیماری کرونا در تمامی گروههای سنی افزایش چشمگیری یافته است افزود: از تمامی شهروندان می خواهم در صورت ابتلا به کرونا نسبت به شرایط خود مراقبتی و قرنطینه توجه داشته باشند تا سایر افراد خانواده به این بیماری مبتلا نشوند.
انتهای پیام//ف .ک