محمد کمانگر، متخصص و جراح مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز با بیان این که سکته مغزی میتواند درجه های متفاوتی از ناتوانی را بر جای بگذارد، گفت: عواملی مانند چاقی، کم تحرکی، استرس، چربی، دیابت و فشار خون از جمله عواملی است که احتمال بروز سکته مغزی را افزایش میدهد و میتوان با سبک زندگی سالم، تغذیه مناسب و ورزش از سکته مغزی جلوگیری کرد.
متخصص و جراح مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: چهار ساعت اول بروز سکته مغزی بسیار اهمیت دارد و اگر فرد سریعا به مراکز درمانی منتقل شود میتوان از بسیاری از آسیبهای پیشرفتهتر جلوگیری کرد.
کمانگر گفت: ممکن است فرد بر حسب درگیری قسمتهای مختلف مغز علائمی، چون بی حسی، فلج یک طرفه بدن، تاری دید، اختلال در تکلم و سرگیجههای عصبی را تجربه کند.
او افزود: در خون افراد مبتلا به کرونا لختههایی ایجاد میشود و این لختهها در ناحیه مغز ممکن است در افراد باعث سکته مغزی شود و بر سیستم عصبی نیز گاهی تاثیر خواهد داشت.
متخصص و جراح مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: ۲۹ اکتبر مصادف با ۷ آبان ماه با هماهنگی سازمان جهانی بهداشت روز جهانی سکته مغزی نامگذاری شده وسکته مغزی یکی از علل اصلی مرگ در سراسر جهان است.
انتهای پیام /ر .ن