به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، رویداد «۱۰۰ استارتاپ» برنامه پیوسته سرمایهگذاری و شتابدهی غیرمتمرکز است که هر سال روی ۱۰۰ استارتاپ مرحله بذری تا ۲۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری میکند. این نهاد با حمایت تاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق و همکاری شبکهای از فعالان و نقشآفرینان زیستبوم کارآفرینی، فرآیند شتابگیری این استارتاپها را پیگیری و تسهیل میکند.
با گذشت ۴ هفته از کاروان سرمایهگذاری استانی این مجموعه، از مجموع ۲۶۷ طرح ثبت نامی، ۳۲ تیم به داوری نهایی راه یافتند که در نهایت ۸ تیم برای سرمایهگذاری برگزیده شدند، که تاکنون ۴ تیم موفق به جذب سرمایه قطعی به ارزش یک میلیارد و ششصد و پنجاه میلیون تومان شدهاند و مابقی در مرحله بررسی موشکافانه قرار دارند.
مجموعه ۱۰۰ استارتاپ، به عنوان پلتفرم سرمایهگذاری مرحله بذری و پیشبذری، به دلیل شیوع موج سوم بیماری کرونا و در راستای مسئولیت اجتماعی خود تصمیم به راه اندازی کاروان سرمایهگذاری استانی به صورت مجازی گرفته است، این مجموعه هر هفته در قالب کاروان سرمایه گذاری استانی به یکی از استانها سفر میکند.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، موسسه صندوق پژوهش و فناوری پرشین داروی البرز، صندوق پژوهش و فناوری استان یزد، صندوق نوآوری و شکوفایی، موسسه دانشبنیان برکت، صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی استان خراسانرضوی، بنیاد برکت، شناسا، صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی گیلان و نهادهای مربوطه استان ها، همراهان ۱۰۰ استارتاپ در برگزاری کاروان استانی سرمایهگذاری هستند. همچنین این رویداد با همکاری همراهانش در سایر استانهای کشور نیز به زودی برگزار خواهد شد.
کاروان «۱۰۰ استارتآپ» تلاش میکند علاوه بر کمک به تازگی و پویایی زیستبوم کارآفرینی نوآورانه، فرصتهای بهتری برای استارتاپهایی با راهحلهای فناورانه و محصولمحور فراهم کند.
تاکنون در این کاروان تیمهای ویدابیا از استان خراسان رضوی، تیم ویراویراست از استان فارس، ایران نگری از استان قزوین، استودیو بازی سازی دیاکو از استان خوزستان موفق به جذب سرمایه شدهاند.
این کاروان ۸ آبان در قالب کاروان سرمایه گذاری کشوری طرحهای ثبت نامی کل کشور به روند خود ادامه خواهد داد. همچنین در ۱۵ آبان در استان گیلان، ۲۲ آبان در استان قم و ۲۹ آبان در استان هرمزگان خواهد بود.
انتهای پیام/