به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازلرستان،محمدحسن حسنوند،رییس اداره آموزش عشایری آموزش و پرورش لرستان اظهار داشت: دانشآموزانی که امکان استفاده از شبکه آموزش و برنامه شاد را دارند از طریق آموزش مجازی و مابقی، توسط معلمان و راهبران آموزشی و با استفاده از درسنامه، روند تحصیلی را ادامه میدهند.
او افزود : با آغاز سال تحصیلی جدید، اولویت آموزش مدارس عشایری استان بر اساس حضور دانشآموزان با رعایت شیوه نامههای بهداشتی بود که با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا، آموزش مدارسی که به اینترنت و شبکه شاد دسترسی دارند به صورت غیرحضوری است.
او با اشاره به آموزش دانش آموزان عشایری بر اساس مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا افزود: آموزش در مدارس کم جمعیت، با تقسیم بندی دانشآموزان به تعداد کمتر و رعایت تمام شیوه نامههای بهداشتی در حال پیگیری است که در صورت لزوم، تمامی مدارس تعطیل و آموزشهای غیرحضوری از طریق درسنامه و محتوای آموزشی ارایه میشود.
حسنوند با تاکید بر اینکه بسیاری از مناطق عشایری لرستان تحت پوشش اینترنت قرار ندارد ادامه داد: درصد بسیار کمی از دانشآموزان عشایری استان به اینترنت و آموزشهای غیرحضوری دسترسی دارند و مابقی، توسط معلمان و راهبران آموزشی با استفاد از لوح فشرده و محتواهای درسی تحت آموزش هستند.
او تصریح کرد: باتوجه به کمک خیران برای تهیه گوشی هوشمند دانشآموزان عشایری لرستان، درخواست تهیه ۱۰۰ دستگاه گوشی به اداره کل آموزش و پرورش استان اعلام شده است.
حسنوند با اشاره به تحصیل پنج هزار و ۶۰۰ دانش آموز در ۴۴۷ مدرسه عشایری لرستان گفت: سال تحصیلی جدید ۱۵۰ میلیون تومان توسط خیرین برای تامین مواد بهداشتی، چادر و پلاستیک برای این تعداد هزینه شده است.
در حال حاضر ۳۶۰ هزار دانش آموز در پنج هزار و ۳۰۰ آموزشگاه استان تحصیل میکنند.
انتهای پیام/ب