به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، فاطمه خمسه رئیس سازمان جهادکشاورزی استان در بازدید ازیک واحدتولیدی قارچ خوراکی گفت:امسال ۱۰ پایلوت درمحصولات انگور، پسته، زیتون، گوجه فرنگی، زغال اخته، فندق، سبزی، بادام، عدس دیم و سبزیجات نعناع وگشنیز در استان ایجاد شده است که از این تعداد ۵ محصول کشاورزی کد سلامت دریافت کرده اند و منطبق با استاندارد هستند.
به گفته خمسه، این محصولات شامل گوجه فرنگی، زغال اخته، فندق، بادام و عدس دیم است.
او اضافه کرد: بیش از ۶۰ مورد بازدید میدانی توسط مدیران کنترل کیفی و کارشناسان امور زنان برای نظارت و پایش طرح در خصوص پیش آگاهی، نصب تله، استفاده از سموم مجاز و بیولوژیک و نحوه صحیح مصرف سموم شیمیایی انجام شده است.
به گفته رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، هم اکنون ۳۵ واحد تولید قارچ با ظرفیت ۱۴هزار و ۵۰۰ تن در استان قزوین فعال است.
انتهای پیام/