رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: ۵ محصول کشاورزی در قزوین؛ کد شناسایی سلامت دریافت کردند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، فاطمه خمسه رئیس سازمان جهادکشاورزی استان در بازدید ازیک واحدتولیدی قارچ خوراکی گفت:امسال ۱۰ پایلوت درمحصولات انگور، پسته، زیتون، گوجه فرنگی، زغال اخته، فندق، سبزی، بادام، عدس دیم و سبزیجات نعناع وگشنیز در استان ایجاد شده است که از این تعداد ۵ محصول کشاورزی کد سلامت دریافت کرده اند و منطبق با استاندارد هستند.

به گفته خمسه، این محصولات شامل گوجه فرنگی، زغال اخته، فندق، بادام و عدس دیم است.

او اضافه کرد: بیش از ۶۰ مورد بازدید میدانی توسط مدیران کنترل کیفی و کارشناسان امور زنان برای نظارت و پایش طرح در خصوص پیش آگاهی، نصب تله، استفاده از سموم مجاز و بیولوژیک و نحوه صحیح مصرف سموم شیمیایی انجام شده است.

به گفته رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، هم اکنون ۳۵ واحد تولید قارچ با ظرفیت ۱۴هزار و ۵۰۰ تن در استان قزوین فعال است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.