به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ،سرهنگ عبدالله اکبری فرمانده انتظامی شهرستان سوادکوه گفت: در راستای اجرای مصوبه ستاد مبارزه با
کرونا مبنی بر تشدید نظارت بر واحدهای صنفی، طرح بازدید از واحدهای صنفی پر خطر در شهرستان به اجرا در آمد.
او افزود: در بررسی و ارزیابیهای به عمل آمده ضمن بازدید از
واحدهای صنفی عرضه محصولات پروتئینی ۳ واحد صنفی نانوایی علی رغم تذکرات و اخطارهای قبلی مبنی بر رعایت
شیوه نامههای بهداشتی پلمب و از ادامه فعالیت آنان جلوگیری شد.
سرهنگ اکبری گفت:هدف از اجرای این طرح حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از گسترش بیشتر بیماری در شهرستان بوده است.
فرمانده انتظامی شهرستان سوادکوه با بیان این که متصدیان این واحدهای صنفی پس از تشکیل پرونده به
مرجع قضائی معرفی شدند ازمتصدیان واحدهای صنفی خواست: ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی سلامت خود و شهروندان را تضمین کنند.
انتهای پیام/س