به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه جوجه کباب لبنانی اغلب به خاطر ترکیب خاص مواد و ادویه با، اما و اگرهایی مواجه است و به همین خاطر اغلب افراد ترجیح میدهند آن را به صورت آماده از مغازههای فروش محصولات پروتئینی تهیه کنند. اما اگر میخواهید خودتان در منزل جوجه کباب لبنانی خوشمزه درست کنید. طرز تهیه جوجه کباب لبنانی، ترکیب دقیق مواد و ادویه و طرز تهیه سس سیر توم به عنوان سس همراه این نوع کباب را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ۶ نفر
سینه مرغ خرد شده: ۱ کیلوگرم
لیموترش: ۴ عدد
سیر رنده شده: ۵ حبه
پودر آویشن: ۲ قاشق چایخوری
ماست یونانی: یک لیوان
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، نمک، پودر نعنا و پودر فلفل پاپریکا: به میزان دلخواه
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان دلخواه
خامه و سس خردل در صورت دلخواه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
برای درست کردن انواع جوجه کباب بهتر است از گوشت تازه مرغ استفاده کنید، به این ترتیب جوجه کبابی خوشطعمتر و تردتر خواهید داشت. طرز تهیه مواد جوجه کباب لبنانی ساده است. کافی است تمام مواد فوق را با هم مخلوط کنید و به مدت ۳ الی چهار در یخچال بگذارید تا جوجهها مزهدار یا به اصطلاح مرینیت شوند. میتوانید به مواد فوق مقداری خامه و سس خردل و همچنین مقداری آب پیاز هم اضافه کنید تا جوجهکباب لبنانی لذیذتری داشته باشید.
برای کباب کردن جوجهها از چند روش میتوانید استفاده کنید. جوجه کباب لبنانی را هم میتوانید به سیخ بکشید، هم در سینی فر و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بپزید و ۵ دقیقه آخر پخت گریل فر را روشن کنید. اگر هم تابه رژیمی دارید جوجهها را در تابه رژیمی با همان موادی که جوجه کبابها را در آن مرینیت کردهاید بخارپز و سپس گریل کنید.
اما قطعا بهترین روش برای درست کردن جوجه کباب و البته جوجه کباب لبنانی به سیخ کشیدن جوجهها و کباب کردن آنها روی زغال منقل است.
اگر هم سیخ چوبی دارد جوجه کبابها را به سیخ چوبی بکشید و سیخهای کباب را در دستگاه گریل کباب کنید. بهتر است ابتدا سیخها را خیس کنید تا نسوزند.
لبنانیها جوجه کباب را با توم (سس سیر لبنانی) نان پیتا و انواع سبزی و سالاد سرو میکنند، شما میتوانید به همین روش جوجه کباب لبنانی را با هر نانی که دوست دارید میل کنید یا همراه با برنج سرو کنید.
طرز تهیه توم یا سس سیر لبنانی
سس سیر لبنانی یا «توم» از جمله سسهایی است که در کنار تمام غذاهای کبابی و فستفودی میچسبد. اگر طرز تهیه سس سیر لبنانی را بلد باشید میتوانید آن را در کنار جوجه چینی، فلافل، مرغ سوخاری میگو سوخاری و پفکی، قارچ و پیاز سوخاری، پیتزا و انواع جوجه کباب و کباب بره و انواع استیک به عنوان «دیپ» و نیز به عنوان سس در سالادهای مختلف مثل سزار سرو کنید.
مواد لازم
سیر تازه: دو سر
روغن زیتون: ۴ لیوان
آب لیموترش: ½ لیوان
طرز تهیه
سیرها را پوست بکنید و پیمانه کنید. برای این مقدار مواد به یک لیوان حبه سیر درسته نیاز داریم. سیرهای پوست کنده را به همراه نمک در دستگاه غذاساز یا میکسر پوره کنید. لازم نیست بعد از پوست کندن سیر حبههای سیر را بشورید چرا که برای درست کردن سس «توم» حتی یک قطره آب هم نباید همراه با مواد مخلوط شود. بعد از اینکه سیرها حسابی پوره شدند به صورت تدریجی روغن زیتون را اضافه کنید. سعی کنید روغن را در چهار مرحله اضافه کنید و هر بار به مدت ۳۰ ثانیه مواد را میکس کنید. در مرحله آخر آب لیموترش را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر در میکسر هم بزنید. در پایان باید یک سس یکدست، روان و صاف به دست بیاورید.
منبع: مجله کورش
انتهای پیام/