بنی اسد فارغ التحصیل رشته اکتشاف معدن در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: باتوجه به نیاز مردم منطقه و استان برای ادامه کار خود حوزه تولید کود کشاورزی را انتخاب کردم و در این حوزه مشغول به فعالیت شدم.
او افزود: محصولی که تولید می کنیم با منشأ طبیعی دارای فرمولی منحصر به فرد و شناور است که قابلیت بومی سازی برای هر اقلیمی را دارد.
بنی اسدی با بیان اینکه در تولید این نوع کود ضایعات و پسماندهای کشاورزی منطقه را نیز به کار گرفته است، تصریح کرد: یکی از مواد اولیه مورد نیاز ما نوعی زغال سنگ مخصوص است که از استان کرمان تامین میشود.
این تولید کننده ادامه داد: در تولید این نوع کود از پر زعفران و پوست انار که در منطقه فراوان است و دور ریخته می شود استفاده شده است.
بیشتر بخوانید
او ادامه داد: کود هیومیک اسید علاوه بر رفع دغدغه این روزهای کشاورزان دارای خواصی فوق العاده موثر و ارزشمند در تولید محصولات کشاورزی است.
این تولیدکننده با بیان اینکه این محصول کاملا ارگانیک است، افزود: قیمت تمام شده آن از سایر کودها ازجمله کود حیوانی مناسب تر و ماندگاری آب در اطراف ریشه را زیاد می کند و رشد ساقه، ریشه، گل، غده و میوه را افزایش می دهد.
از این نوع کود در پارک ها، گلخانه ها و باغات استفاده می شود.
این تولیدکننده جوان نیازمند حمایت بیشتر مسئولین و کشاورزان است و با وجود مشکلات زیربنایی تنها واحد تولید کننده کود هیومیک اسید در خراسان جنوبی است و می تواند با توجه به نیاز استان روزانه هزار لیتر کود هیومیک اسید تولید کند.
انتهای پیام / ط ا