به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، میوه خشک، میوهای است که بیشتر آب آن از طریق روشهای مختلف خشک شده است، این عمل باعث کوچک شدن میوه میشود.
میوههای خشک دارای مقدار زیادی انرژی هستند و میتوانند برای دورههای طولانی تری نسبت به میوههای تازه نگهداری شوند؛ به همین خاطر تهیه آن به عنوان یک میان وعده، آسان است. افزون براین، میوه خشک در مقایسه با میوههای تازه، فیبر و آنتی اکسیدان بیشتری دارد.
میوه خشک به خاطر آنکه حاوی مجموعهای از مواد مغذی ضروری مانند مواد معدنی، ویتامینها و آنزیم هاست و از بدن در برابر بسیاری از مشکلات محافظت میکند، یکی از غذاهای اصلی و ضروری برای حفظ سلامت بدن است.
انتهای پیام/ز