به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سرهنگ فیروز سرخوش نهاد ,رئیس پلیس فتا اظهار کرد: این فرد خود را به عنوان زن معرفی و از یک مرد که دنبال ازدواج موقت بود ۲۴ میلیون تومان کلاهبرداری کرد.
او ادامه داد:پس از مراجعه مردی به پلیس فتا و گزارش یک مورد کلاهبرداری اینترنتی کارشناسان پلیس فتا در همدان رسیدگی به این موضوع را در دستور کارقرار دادند.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان اضافه کرد: شاکی که دنبال ازدواج موقت بود با مراجعه به یک سایت همسریابی با فردی که خود را زن معرفی کرده بود آشنا شده و این فرد با استفاده از این موقعیت به بهانه رفع برخی گرفتاری ها از جمله مشکل مسکن در چند مرحله مبالغی را از شاکی دریافت میکند.
سرخوش نهاد گفت: متهم برای جلب نظر و اعتماد شاکی درباره ازدواج موقت از او درخواست کپی شناسنامه کرده و همچنین برای جلب نظر شاکی و راضی کردن او برای واریز پول ، تصاویر نیمه عریان دانلود شده از فضای مجازی را هم برای او به نام خود ارسال کرده بود.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان اضافه کرد: پس از اقدام های فنی صورت گرفته از سوی کارشناسان پلیس فتا، متهم که پسر ۲۲ ساله و ساکن استان همجوار بود شناسایی و در یک عملیات پلیسی دستگیر شد.
سرخوش نهاد یادآور شد: افرادی که از این طریق اقدام به کلاهبرداری می کنند به راحتی توسط پلیس فتا شناسایی و دستگیر می شوند و نمی توانند از چنگال قانون رهایی یابند.
او از جوانان خواست برای انتخاب همسر آینده به جای فضای مجازی و سایت های همسریابی در فضای حقیقی دنبال انتخاب شریک زندگی باشند و حتی در صورت انتخاب از طریق سایت همسر یابی در صورت دیدار حضوری نسبت به رد و بدل پول اقدام کنند.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان بیان کرد: در سایت های همسریابی هویت افرادی که با شما در حال چت کردن هستند مشخص نیست و نباید به عکس های ارسالی اطمینان کرد چرا که به راحتی میتوان از عکسهای بارگذاری شده در گوگل استفاده کرد.
سرخوش نهاد بیان کرد: در یک ماه اخیر هشت پرونده منجر به دستگیری متهم شده که از این تعداد تنها در یک پرونده متهم زن بوده و مابقی افرادی بودند که در پوشش زن و دختر با استفاده از مزیت پنهان بودن هویت در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری از آقایان در سایت های همسریابی کردند.
به گفته فرمانده انتظامی استان همدان هفت ماهه امسال پلیس فتا یک هزار و ۶۶۲ سایت مجرمانه را شناسایی کرده که در این ارتباط ۵۸۲ فقره پرونده تشکیل شده که ۲۲ درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
سردار سلمان امیری افزود: ۱۳۳ مجرم اینترنتی تاکنون دستگیر شدند که دراین باره ۳۷ درصد کاهش داشته ایم و بالاترین موضوعات مجرمانه به ترتیب حوزه مالی و برداشت غیر مجاز با ۳۵، کلاهبرداری اینترنتی با ۳۴ درصد، مزاحمت اینترنتی ۹ درصد و سایر جرائم ۲۲ درصد است.
انتهای پیام/غ
منبع ایرنا