به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک راکی رد را به شما آموزش دهیم با ماهمراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم برای ۶ عدد
پودر کاکائو......۲ قاشق سوپخوری
آب جوش... ۲ قاشق سوپخوری
کره.....۱۱۵ گرم
شکر....۷۵ گرم
تخم مرغ...... ۲ عدد
آرد......۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر..... یکدوم قاشق چایخوری
مواد لازم رویه
گردوی خرد کرده......۲۵ گرم
مارشمالو......۱۱۵ گرم
گلسه چری.......۴۰ گرم
شکلات شیری...۱۰۰ گرم
آشپزباشی - مریم امیری:
روش تهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب ۶ تائی کاپ کیک را به گنجایش تقریبی ۱۵۰ میلی لیتر با کاغذهای مخصوص کاپ کیک بپوشانید. آنگاه پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید و کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود. سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر کاکائوی حل کرده در آب جوش را به مواد افزوده و هم بزنید. اکنون مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ پودر را نیز به این مخلوط بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. اینک مایة فراهم کرده را در قالبهای کاپ کیک بریزید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیکها خنک شدند، رویشان را با مخلوط مواد رویه بیارائید.
روش تهیه رویه کاپ کیک
گردو را در ظرف مناسبی بریزید و مارشمالو و گلسه چری را با قیچی خرد کنید و به گردو بیفزائید. آنگاه شکلات را آب کنید و آن را به مخلوط فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/