به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، تاراسی رئیس سازمان
جهاد کشاورزی زنجان صبح یکشنبه در جلسه کارگروه کشاورزی زنجان، با بیان اینکه در استان زنجان بیش از ۱۶ هزار هکتار باغ انگور وجود دارد، گفت: سالانه ۱۸۰ هزار تن انگور در استان زنجان تولید و روانه بازار میشود.
او با بیان اینکه تاکداران زنجانی در سه بخش مهم تولید، فرآوری و پیش فرآوری انگور فعالیت دارند، افزود: بخشی از محصول انگور تولید شده نیز به صورت تازه خوری مصرف میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، از تولید بیش از ۲۵ هزار تن کشمش در زنجان خبر داد و گفت: ۶۰ درصد این محصول نیز به صورت سنتی تبدیل به کشمش میشود.
تاراسی بااشاره به اینکه انگور از محصولات استراتژیک شهرستانهای ابهر و خرمدره است، تاکید کرد: فرآوردههای محصول انگور به صورت کشمش، دوشاب، آبغوره، شیره انگور و روغن هسته انگور عرضه میشود.
او افزود: استان زنجان رتبه هفتم کشوری را در تولید انگور دارا است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، تصریح کرد: استان زنجان در خصوص صادرات کشمش در کشور از عملکرد بسیار خوبی برخوردار است.
انتهای پیام/م