تغذیه سالم موجب پیشگیری از بیماری‌های عفونی از جمله بیماری کرونا می گردد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عسگری فقان‌پور مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: تغذیه سالم از جمله راهکار‌های مهم حفظ سلامت است که علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، موجب پیشگیری از بیماری‌های عفونی از جمله بیماری کرونا می‌گردد.
 
او افزود: سبک غذا خوردن در دوران کرونا باید خوب رعایت شود و بهتر است غذا در وعده‌های بیشتر و حجم کمتر مصرف شود.

فقان‌پور با بیان اینکه مواد غذایی زود هضم برای بیماران کرونایی توصیه می‌گردد، ادامه داد: بهتر است در دوران کرونایی  از مواد غذایی کم فیبر مانند نان‌های سفید و بدون سبوس مانند نان لواش، تافتون و نان‌های فانتزی استفاده گردد.

بیشتر بخوانید 

او افزود: استفاده از برنج کته، جوجه آب پز و بخار پز، آب مرغ و سوپ مرغ بدون چربی نیز مورد تاکید است.

فقان‌پور گفت: مصرف مغز‌هایی مثل پسته، گردو، تخمه آفتابگردان یا کدو و خشکبار‌هایی شامل توت خشک، نخود، کشمش، مویز و برگه‌های شیرین به عنوان میان وعده توصیه می شود.

مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: مصرف دو یا چند بار انواع سوپ یا انواع آش و مصرف انواع ماهی هم در روزهای کرونایی مفید است.

انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.