به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، عسگری فقانپور مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت:
تغذیه سالم از جمله راهکارهای مهم
حفظ سلامت است که علاوه بر
تقویت سیستم ایمنی بدن، موجب پیشگیری از بیماریهای عفونی از جمله بیماری کرونا میگردد.
او افزود: سبک غذا خوردن در دوران کرونا باید خوب رعایت شود و بهتر است غذا در وعدههای بیشتر و حجم کمتر مصرف شود.
فقانپور با بیان اینکه مواد غذایی زود هضم برای بیماران کرونایی توصیه میگردد، ادامه داد: بهتر است در دوران کرونایی از مواد غذایی کم فیبر مانند نانهای سفید و بدون سبوس مانند نان لواش، تافتون و نانهای فانتزی استفاده گردد.
بیشتر بخوانید
او افزود: استفاده از برنج کته، جوجه آب پز و بخار پز، آب مرغ و سوپ مرغ بدون چربی نیز مورد تاکید است.
فقانپور گفت: مصرف مغزهایی مثل پسته، گردو، تخمه آفتابگردان یا کدو و خشکبارهایی شامل توت خشک، نخود، کشمش، مویز و برگههای شیرین به عنوان میان وعده توصیه می شود.
مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: مصرف دو یا چند بار انواع سوپ یا انواع آش و مصرف انواع ماهی هم در روزهای کرونایی مفید است.
انتهای پیام/س