به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، محمرضا کلائی شهردار مشهد در این مراسم گفت: این پروژه در چارچوب مفهوم "حرمشهر" اجرایی شده است.
او افزود: امیدواریم تمامی مسیرهای تشرف به حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) تکمیل شوند و حلقههای بعدی مسیرهای تشرف پروژه حرمشهر، شامل کوچه شوکت الدوله، کوچه مخابرات و آیتالله طبسی نیز آماده شود و این مسیر تا میدان سعدی امتداد پیدا کند.
محمد هادی مهدی نیا رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد نیز در این مراسم گفت: شورای پنجم از ابتدای فعالیت، پروژههای رفت و آمد پیاده را در اولویت قرار داده و این پروژه که یکی از پروژههای اصلی در بافت مرکزی شهر مشهد است، با اولویت
پیاده محوری اجرا شده است.
بیشتر بخوانید
او افزود: یکی از تغییراتی که طی سه دهه گذشته در تعریف مواجهه شهر با تردد و حمل و نقل اتفاق افتاده، تغییر نگاه از تردد خودرو محور به پیاده محور است.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد با بیان اینکه پیاده مداری گفتمانی است که امروز بدنه علمی شهرسازی بر آن صحه میگذارد، ادامه داد: بخش مهمتر این پروژه، فرهنگسازی است و این مهم مهیا نمیشود مگر اینکه مدیریت شهری با مشارکت مردم وارد کار شود.
حسین عبداللهزاده شهردار منطقه هشت شهرداری مشهد نیز در این مراسم گفت: این پروژه به منظور پیادهمحوری و بهسازی و زیباسازی مسیرهای منتهی به حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) از سال گذشته آغاز شد.
او افزود: این پروژه در پنج هزار و ۶۲۸ متر عرصه معبر با هزینه ٦٠ میلیارد ریال و به طول ۴۲۳متر اجرا شد.
اولین محلههای مشهد محله نوغان و سراب است، محله سراب یکی از محلههای اعیاننشین بوده که بیشتر بزرگان شهر ساکن این محله بودند، سراب از نظر موقعیت جغرافیایی بین محله ارگ و بالاخیابان قرار داشته است.
بازارچه سراب دارای کوچههای باریکی است که امروز پروژه مسیر تشرف به حرم مطهر رضوی از این بازارچه مورد بهره برداری قرار گرفت.
انتهای پیام// م.ب