نبود نشان تجاری، مانع صادرات طلای سرخ مازندران

نبود نشان تجاری در صنعت بسته بندی از دلایل صادر نشدن زعفران مازندران است.

ایزدی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،با بیان اینکه فصل برداشت زعفران از اواخر مهرماه آغاز شده و تا پایان آبان ماه ادامه دارد، گفت: نبود نشان تجاری در صنعت بسته بندی زعفران در استان از اصلی‌ترین دلایل صادر نشدن این محصول است.

او افزود: ۴۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی مازندران زیر کشت زعفران رفته است که پیش بینی می‌شود میزان برداشت از هر هکتار ۵ کیلوگرم و در مجموع ۲۰۰ کیلوگرم باشد.

ایزدی میزان درآمد ناخالص تولید زعفران مازندران را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: ۳۸ هکتار از زمین‌های استان زیر کشت سنتی و مابقی زیر کشت گلخانه‌ای زعفران رفته اند که با توجه به شرایط مطلوب آب و هوایی، میزان تولید نیز امسال افرایش داشته است.

ایزدی با بیان اینکه شهرستان‌های بهشهر، نکا، ساری و گلوگاه بیشترین تولید زعفران را در استان دارند، گفت:۴۰ نفر در تولید زعفران اشتغال دائم دارند و زمینه اشتغال برای ۱۶۰۰ نفر نیز در فصل کاشت و برداشت فراهم می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران افزود: شیوع بیماری کرونا محدودیت‌هایی را در تامین کارگر مورد نیاز ایجاد کرده است.

انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.