حجتالاسلام سید محمد موحد در گفتگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: سال ۹۱ با پیگیریهای انجام شده ۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات توازن منطقهای برای پروژه اتصال دیشموک -باغملک اختصاص یافت، ولی بعد از این کار خاصی انجام نشده است.
وی با تاکید بر اینکه جاده تنگ چویل (محل اتصال دیشموک-باغملک) ایمن نیست، عنوان کرد: تردد در این مسیر با کوچکترین بارش باران خطر آفرین بوده و باید هرچه سریعتر در این زمینه سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تدبیری کند.
بیشتر بخوانید
روایت تسنیم از جادههای مرگ در بخش «بم پشت» / ۸۰۰۰ نفر در "کشتگان " راه ارتباطی ندارند
گزارش|قطع راه ارتباطی ۶۰۰۰ نفر در "کاجو" ادامه دارد / افزایش روستاهای مسدود به ۳۵ روستا تا امروز
کهگیلویه و بویراحمد| قطع راه ارتباطی ۳ روستای زیلایی دو ساله شد
موحد ابراز کرد: بخشی از این محور ارتباطی در حوزه استحفاظی استان خوزستان بوده که بخش اعظمی از عملیات اجرایی آن انجام شده، ولی بخشی نیز در حوزه استان کهگیلویه و بویراحمد بوده که مانده و تعریفی ندارد.
نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام در مجلس شورای اسلامی افزود: وضعیت راههای ارتباطی در بخش دیشموک، چاسخار چرام و بیدانجیر وضعیت مناسبی ندارند و برای رفع مشکلات موجود نیازمند نگاه ویژه مجموعه دولت بویژه مقام عالی وزارت راه و شهرسازی هستیم.
موحد بیان کرد: بدون شک با توسعه راههای ارتباطی روستایی در کهگیلویه بزرگ شاهد رونق برخی مشاغل از جمله دامداری و کشاورزی و ایجاد اشتغال هستیم که در این صورت بسیاری از محرومیتها برطرف میشود.
انتهای پیام/