به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ میتواند سادهترین پیشغذا باشد؛ معجون گرمی که با ترکیب سبزیجات و حتی گوشتها آماده میشود و طعم خوبش را هم مدیون همین ترکیب نسبتا شلوغ و متنوع است. با این وجود وقتی به کشورهای مختلف سفر میکنید، طعم متفاوت این معجونهای گرم توجهتان را جلب میکند. یونانیها سوپ سیرابی میپزند، فرانسویها عاشق سوپ پیاز هستند و در هند هم سوپ ماست گوجراتی معروف است. ایرلندیها هم عاشق انواع سوپ هستند و سوپ سیبزمینیشان هم طرفداران زیادی دارد. اگر به ایرلند سفر کنید، ممکن است این سوپ با میگوی آبپز ساطوری که رویش را آرایش کرده برایتان سرو شود، اما برای تهیه سوپ سیب زمینی ایرلندی، همیشه مجبور به استفاده از میگو نیستید.
بیشتربخوانید
مواد لازم برای تهیه سوپ سیب زمینی ایرلندی
سیب زمینی پوست گرفته ریز سه عدد
آب مرغ چهار پیمانه
پیاز خرد شده دو عدد
تره ساطوری هشت برگ
برگ کرفس سه شاخه
سبزی خشک (نعنا، ترخون و کمی آویشن یا مرزه) یک قاشق چایخوری
برگ بو یک پر
آرد دو قاشق غذاخوری
شیر دو پیمانه
خامه یک پیمانه
کره دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ سیب زمینی ایرلندی
کره کاله را در یک قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. آرد را اضافه کنید و بچرخانید تا کمی رنگ بگیرد. سیبزمینی و آب مرغ و شیر و برگ کرفس را همراه با برگ بو و کمی نمک اضافه کنید و سوپ را به جوش بیاورید.
آتش را کم کنید، در قابلمه را ببندید تا سوپ شما برای حدود یک ساعت بپزد.
برگ کرفس و برگ بو را با کفگیر در آورید و دور بیندازید. تکههای سیبزمینی را هم درآورید، در بشقاب با چنگال له کنید، به دیگ برگردانید و به جوش بیاورید.
فلفل و سبزی خشک را بپاشید و نمک سوپ را اندازه کنید. آتش زیر قابلمه را خاموش کنید تا سوپ از جوش بیفتد، آنگاه خامه را بریزید، سوپ را یکی دو دور بگردانید و بکشید.
ظرف سوپ را با تره ساطوری تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/