به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قفسه ادویههای هر آشپزخانهای، یک سری ادویههای خاص و خوشعطر دارد که طعم و مزه غذاها را حسابی گرم و دلنشین میکند. مخلوط پلو خامهای با ادویههایی از رنگ و طعم جنوبی، ادویه هندی و پاکستانی درست شده و با خامه ترش حسابی نرم و خوشخوراک میشود. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه مخلوط پلو خامهای
برنج یک پیمانه
نخود فرنگی نصف پیمانه
آب مرغ دو پیمانه
چوب دارچین یک عدد
خامه ترش ۱۰۰ گرم
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
پیاز قرمز خرد شده یک عدد متوسط
هویج رنده شده دو عدد
تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
پاپریکا یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق چایخوری
فلفل کبابی تند دو عدد
سیر رنده شده دو حبه
برگ بو دو عدد
دانه هل سه عدد
بادیان ستارهای یک عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتربخوانید
طرز تهیه پلو خامهای
برای شروع روغن زیتون را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیاز و هویج را داخل تابه بریزید و با روغن تفت دهید. حالا سینه مرغ را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریکا، زنجبیل تازه، فلفل کبابی تند و سیر را اضافه کنید. در آخر برگ بو، دانه هل و بادیان ستارهای را اضافه کنید و همه مواد و ادویهها را با هم مخلوط کنید تا مزهها به خورد هم روند. در آخر مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.
در این مرحله برنج خام، نخود فرنگی را اضافه کرده و کمی مواد را تفت دهید تا برنج رنگ بگیرد. سپس آب مرغ را اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا آب مرغ به جوش آید. صبر کنید تا بیشتر آب مرغ بخار شود، سپس یک چوب دارچین اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. وقتی برنج هنوز زنده است و کاملا دم نکشیده، خامه ترش را اضافه کرده و دوباره در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا دم بکشد.
پلو خامهای آماده است. آن را داخل دیس سرو کرده و با مقداری جعفری تزیین کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/