به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،سید علی موسوی معاون توسعه کسب و کارها و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند روزچهارشنبه در آیین افتتاحیه این واحد تولیدی گفت:با بهرهبرداری از این واحد تولیدی برای ۳۰ نفر به صورت مستقیم و ۸۵ نفر به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد شد.
او اظهار داشت: با بهرهبرداری از این کارخانه ۱۲ نوع کیک، کلوچه و نان حجیم و غیرحجیم به وسیله ماشین آلات خودکار و نیمه خودکار تولید می شود.
معاون توسعه کسب و کارها و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند میزان تولید نان حجیم و غیر حجیم در این واحد را ۲۴ تن در سال عنوان کرد و افزود: ۲۰ درصد ضایعات تولید نان سنتی در کشور وجود دارد که با افتتاح این واحد صنعتی ضایعات و هزینه ها کاهش خواهد یافت.
موسوی جلوگیری از ضایعات نان، کاهش قیمت تمام شده نان تولیدی در مقایسه با نان سنتی، کامل بودن ترکیبات سلامتی در تولید و تولید انبوه در بسته بندی های با کیفیت را هدف از راه اندازی این واحد عنوان کرد.
او افزود: با بهره برداری از این واحد تولیدی علاوه بر اشتغال مستقیم ، از طریق شبکه فروش و توزیع در فروشگاه های زنجیره ای نیز شاهد اشتغالزایی خواهیم بود.
معاون توسعه کسب و کارها و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: رویکرد این سازمان توسعه واحدهای تولید نان صنعتی است زیرا تولید نان به صورت سنتی ضایعات فراوانی را به همراه داشته در حالی که اگر نان به صورت صنعتی تولید شود هم به لحاظ فرآیندی قابلیت تولید انبوه دارد و هم محصولات کیفیت مناسب خواهد داشت.
موسوی ویژگیهای عمده این واحد صنعتی را بهرهگیری از فرآیند تخمیر در تولید محصولات بر پایه آسیاب کامل غلات و آسیاب گندم بدون سبوس گیری دانست و گفت: این مهم باعث می شود فیبرهای غذایی موجود در آرد به صورت کامل و بعنوان یکی از مهمترین ترکیبات سلامتی در رژیم غذایی انسان مفید باشد.
انتهای پیام/ د