یورگنسن متولد سال ۱۹۵۷ و استاد دانشگاه کلمسون است که با عقاید لیبرالیستی جزم گرایانه خود مشهور است. او را می‌توان یک نمونه افراطی از جمع جمهوری‌خواهی و دموکرات بودن دانست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بحبوحه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و رقابت شدید نامزد‌های دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه، برخی نامزد‌های دیگر نیز هستند که معمولا در حاشیه قرار می‌گیرند و کمترین آراء را به خود اختصاص می‌دهند، اما با این حال، به خوبی می‌توانند خود را با کمپین انتخاباتی به مردم شناسانده و مشهور کنند.


بیشتربخوانید


در انتخابات ۲۰۲۰ نیز در اوج رقابت دونالد ترامپ و جو بایدن برخی از این نامزد‌ها خود را معرفی کردند. یکی از این اشخاص "جو یورگنسن " نامزد حزب "لیبرترین" است.

عقاید بانوی لیبرترین؛ از مخالفت با بهداشت دولتی تا خلع سلاح پلیس

یورگنسن متولد سال ۱۹۵۷ و استاد دانشگاه کلمسون است که با عقاید لیبرالیستی جزم گرایانه خود مشهور است. او را می‌توان یک نمونه افراطی از جمع جمهوری‌خواهی و دموکرات بودن دانست.

یورگنسن مخالف نهاد بهداشتی متمرکز و دولتی است و تاکید دارد که اگر خدمات پزشکی و دارویی و بهداشتی به دست افراد و مراکز خصوصی بیفتد، این نهاد‌ها می‌توانند به آرامی هزینه درمانی را کم و اختلاف طبقاتی را نیز کاهش دهند. از این جهت یورگنسن در مقابل چهره‌های چپ‌گرایی مانند برنی سندرز قرار می‌گیرد که به بیمه همگانی و خدمات پزشکی رایگان دولتی معتقدند.

یورگنسن به طور کلی به حذف تدریجی نهاد دولت از زندگی شهروندان قائل است. او این نگاه را در تمام وجوه زندگی دنبال می‌کند. به جز مساله بهداشت که در بالا به آن اشاره کردیم، در مساله بازار نیز او دنباله رو این مکتب است. یورگنسن معتقد است دست نامرئی بازار بدون دخالت دولت به صورت کاملا طبیعی می‌تواند باعث نابودی فقر و رشد اقتصادی شود؛ فقط کافی است بازار شکل طبیعی و خصوصی خود را دنبال کند.

به همین جهت این نامزد لیبرال معتقد است دولت حتی در مساله تجارت دارو یا جنگ با قاچاق یا واردات و صادرات غیرقانونی کالا‌ها نباید دخالت کند. یورگنسن مانند ترامپ معتقد است باید دخالت خارجی آمریکا به حداقل برسد. او انزواطلب است و مانند ترامپ به قوانین اجباری و ممنوعیت کرونایی اعتقاد ندارد. اما بر خلاف ئیس جمهور آمریکا مخالف شدید تحریم هر کشور و نهاد خارجی است. یورگنسن بر خلاف برخی جمهوری‌خواهان طرفدار پر و پا قرص مهاجرت است. او مخالف کشیدن دیوار به دور آمریکا است و مهاجرت را لازمه اقتصاد پویا و تجارت آزاد می‌داند.

یورگنسن همچنین مخالف تسلیح کردن نیرو‌های نظامی فدرال و ایالتی است. او به تبع نگاه نسبتا تندی که نسبت به سلطه و قدرت نهاد دولت (چه مرکزی و چه محلی) دارد از طرفداران سفت و سخت کاهش قدرت پلیس (به خصوص پلیس محلی) هم است.

عقاید جالب یورگنسن در مورد کرونا

یکی از جنجالی‌ترین عقاید این بانوی لیبرترین، نظریاتش در مورد کرونا است. او مخالف زدن اجباری ماسک، ممنوعیت رفت و آمد و به خصوص دخالت دولت در مساله اپیدمی است. در عوض او باور دارد که رقابت آزاد بازار به خوبی قادر است کشور و تجارت را به سمت سیاست زدن ماسک اختیاری سوق دهد و کاری کند که خود شهروندان، بدون اینکه اجباری بالای سرشان باشد از ماسک استفاده کنند.

منبع: خبر فوری

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.