به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در اعماق کوه های استان گوانگشی در جنوب چین، یک دهکده کوچک واقع شده است که به دلیل موهای بلند و قابل توجه زنانش، وارد کتاب رکوردهای گینس شده است. برای یادگیری اسرار موهای بلند و محکم زنان دهکده چینی هوانگلو با همراهشان میشویم تا به رازشان پی ببریم.
دهکده هوانگلو به اقلیت قومی موسوم به یائو تعلق دارد. برای زنان این اقلیت، موهای بلند ارزشمندترین چیزی است که یک زن میتواند داشته باشد. آنها همچنین فکر میکنند که موهای بلند خوشبختی، خوششانسی و طول عمر را به همراه دارد. شاید برای کسی آسان باشد که موهایش را صاف کند و از کوتاه شدن آن خودداری کند، اما در این بین سالم نگهداشتن و استحکام و جذابیت آن بسیار دشوار است. زنان روستا هوانگلو در سراسر جهان به دهکده موهای بلند معروف شده است.
زنان این روستا از موهایشان مراقبت میکنند تا زمانی که طول آنها به بیش از دو متر برسد و رنگ موهای آنها با رنگ سیاه مشخص میشود. حتی افراد مسن آنها نیز موهای سیاه قوی و سالمی دارند و موهای سفید بعد از هشتاد سالگی در موهایشان ظاهر نمیشود، اما راز آنها چیست؟
طبق اخبار شنیده شده، زنان روستای هوانگلو موهای خود را با آب تخمیر شده برنج میشویند، زیرا این مایع سفید که حاصل خیساندن یا جوشاندن برنج است، راز زیبایی موهایشان است. آب برنج سرشار از آنتیاکسیدان، مواد معدنی و ویتامین E است که باعث درخشش، لطافت و استحکام آن میشود. گفته میشود که آب برنج یک راز بسیار قدیمی است، زیرا زنان دهقان و شاهزادهها در شرق از دوران باستان برای مراقبت از موهای خود از آن استفاده میکردند.
شایان ذکر است که زنان این روستا به هیچ وجه از شامپو استفاده نمیکنند بلکه برای تمیز کردن موهای خود از آب برنج استفاده میکنند. زنان ابتدا برنج را میشستند،بعد از آبکشی اولیه برنج را در آب خیس میکنند و یا آن را میجوشانند. آب حاصل را گرفته و به مدت یک روز در دمای اتاق میگذارند تا ترش شود و شروع به تخمیر کند. بعد از آن میتوان آب را خنک کرد و میتوان برخی روغنها مانند قطرههای روغن درخت چای، اسطوخودوس یا روغن رزماری را به آن اضافه کرد. باید توجه داشت که منشا برنج، آبی که با آن آبیاری میشود و کیفیت کودی که به آن افزوده میشود، نقش زیادی در اثربخشی آب برنج در استحکام و زیبایی موها دارد.
بیشتر بخوانید
یک قانون سختگیرانه و بسیار عجیب در این روستا وجود داشت، که اگر غریبهای خیره شده به موهای زنی که همسر او نیست گرفته شود، این غریبه باید ۳ سال را به عنوان پسر در کنار خانواده این زن بگذراند. خوشبختانه، این قوانین در اواخر دهه ۱۹۸۰ لغو شد، به ویژه پس از ورود هجوم گردشگران به این دهکده دورافتاده، منبع مهمی برای درآمد ساکنان آن که روزگاری از فقیرترین ساکنان استان بودند، شد.
علاوه بر رونق کسب و کار بسیاری از ساکنان این روستا، که ۴۰۰ نفر جمعیت دارد، همزمان با هجوم گردشگران، زنان با موهای بلند آواز را اجرا میکنند که از طریق آنها ماهیانه بیش از ۳۰۰ دلار درآمد کسب میکنند.
زنان هوانگلو در زندگی خود در هجده سالگی مجاز هستند که فقط یک بار موهای خود را کوتاه کنند.همانطور که دختر موهایش را کوتاه میکند تا طول آن بالاتر از گوش او برود و موهای کوتاه شده خود را به مادربزرگش تقدیم میکند مادربزرگ آن را برای تزئین به کلاه تبدیل میکند. موهای کوتاه در آن زمان نشان میدهد که دختر آماده است شوهر آینده خود را پیدا کند. هنگامی که دختر ازدواج میکند، مادربزرگ مو را به شوهرش میدهد، بنابراین دختر بعدا می تواند موهای خود را پس بگیرد و آن را بخشی از زینت خود میکند.
انتهای پیام/