به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مجله بریتانیایی اوکی، بسیاری از ما قابلمهها و ماهیتابههای سوختهای داریم که شاید ندانیم چطور میشود آنها را تمیز کرد. روشهای مختلف و ابزارهای متفاوتی برای تمیز کردن وسایل آشپزی سوخته شده وجود دارد که در اینجا به چند عنوان از آن اشاره میکنیم:
نمک به راحتی برای از بین بردن باقیمانده مواد غذایی سوخته شده استفاده میشود. تمام چیزی که شما نیاز دارید، این است که ۳ قاشق بزرگ غذاخوری نمک در ماهیتابه و یا قابلمه سوخته بپاشید و از اسفنجی خیس برای پاک کردن آن استفاده کنید. پس از آن دوباره نمک ریخته و این کار را تا رسیدن به نتیجه مطلوب ادامه دهید.
قابلمه سوخته را با کمی آب به ارتفاع دو اینچ پر کنید. کمی سرکه به آن اضافه کرده و ظرف را حرارت دهید تا آب به جوش بیاید. دو قاشق غذا خوری جوش شیرین به آن اضافه کنید و این مخلوط را چند دقیقه به همین حالت رها کنید. سپس آب را بیرون ریخته و با اسفنج اقدام به پاک کردن مواد غذایی سوخته کنید.
قابلمه یا تابه سوخته را با چند اینچ پر کنید تا غذای سوخته را بپوشاند. سپس آب را کمی گرم کنید و قابله را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از آن قابلمه را از روی گاز برداشته و قسمتهای سوخته را با یک دستکش بردارید و در آخر آن را با آب بشویید.
ظرف را با کوکاکولا پر کرده و اجازه دهید تا چند ساعت بگذرد و یا غذا شل شود (دست کم بگذارید سه ساعت خیس بخورد). پس از آن با استفاده از کاردک تلاش کنید تا باقیماندههای غذا را پاک کنید.
انتهای پیام/
قابلمه یا تابه سوخته را با چند اینچ پر کنید تا غذای سوخته را بپوشاند. سپس آب را کمی گرم کنید و قابله را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از آن قابلمه را از روی گاز برداشته و قسمتهای سوخته را با یک دستکش بردارید و در آخر آن را با آب بشویید.
اولا قرص ماشین ظرفشوئی کجاش به کار رفت؟
ثانیا با چند اینچ چی پر کنیم؟
ثالثا چرا باید یه قابله را حرارت داد؟