عطایی پور معاون بهبود تولیدات دامی
جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، گفت: با توجه به
شرایط کرونایی بیش از یک هزار و صد تن گوشت مرغ در ۶ ماهه نخست امسال از مازندران به کشورهای عراق، روسیه، افغانستان و قزاقستان
صادر شد.
او افزود: بیش از ۱۲۹ هزار تن گوشت مرغ در این مدت در استان تولید شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵۰۰ تن افزایش داشته است.
او با اشاره به رتبه اول مازندران در تولید گوشت مرغ در کشور، افزود: میزان گوشت مرغ تولید شده در استان امسال در مقایسه با پارسال گواه این موضوع است، اما مصرف مرغ در استان کاهش داشته است.
معاون بهبود تولیدات دامی مازندران گفت: کمبود نهادههای دامی، واکسن و دارو از اصلیترین دلایل افزایش قیمت گوشت مرغ بوده است.
انتهای پیام/س