به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر علاقهای به خوردن تخم مرغ آبپز ندارید یا به عنوان یک ورزشکار باید روزانه تعداد زیادی تخم مرغ آبپز بخورید، اما برایتان خستهکننده شده، پیشنهادهای جذاب ما را برای درست کردن تخم مرغ آبپز دنبال کنید. این تخم مرغهای خوشقیافه را به عنوان صبحانه یا فینگرفود هم میتوانید سرو کنید. با ما همراه باشید.
برای تهیه همه موارد زیر مثل روال همیشه درست کردن تخم مرغ آبپز، تخم مرغها را داخل یک قابلمه متوسط بریزید و به اندازهای که روی آنها را آب بپوشاند، داخل قابلمه آب بریزید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید.
وقتی آب کاملا به جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید و حدود ده دقیقه کنار بگذارید. در این فاصله داخل یک کاسه بزرگ آب خنک و همراه چند تکه یخ بریزید.
تخم مرغها را از آب گرم بیرون بیاورید و کمی ضربه به آنها بزنید تا قسمتهایی از آن ترک بردارد سپس حداقل یک دقیقه داخل آب یخ قرار دهید و پوست کنده و از وسط دو قسمت کنید. زردهها را در بیاورید و داخل یک کاسه کوچک بریزید. به وسیله یک چنگال آنها را له کنید.
حالا از بین پیشنهادهای زیر فیلینگ مورد نظرتان را انتخاب کنید و روی سفیده بریزید.
کرم زرده تخم مرغ با سس مایونز و خردل
مواد لازم برای تهیه تخم مرغ آبپز
شش عدد تخم مرغ بزرگ
دو تا دو و نیم قاشق غذاخوری سس مایونز
دو قاشق چایخوری خردل زرد
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه به مقدار لازم
پاپریکا برای تزیین
جعفری خرد شده
طرز تهیه
دو قاشق غذاخوری مایونز و دو قاشق چایخوری خردل را به زرده له شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شده و فرم بگیرد. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و بعد از ترکیب کردن مواد را داخل کیسه فریزر بریزید. با فشار دست مواد را به گوشه کیسه فریزر هدایت کنید و گوشه کیسه فریزر را با قیچی ببرید. سفیدههای تخم مرغ را داخل سینی بچینید و مایه تخم مرغی را روی سفیدهها بریزید. روی آنها مقداری جعفری خرد شده و پودر پاپریکا بریزید و سرو کنید.
کرم زرده تخم مرغ با پنیر خامهای
مواد لازم
۱۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۲۵۰ گرم پنیر خامهای
نصف قاشق چایخوری نمک
یک عدد فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری کنجد
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
پنیر خامهای را داخل کاسهای که زردهها را داخل آن ریختهاید بریزید. به وسیله دست مواد را ورز دهید. اگر میخواهید از همزن برقی استفاده کنید، ابتدا روی دور کند قرار دهید سپس سرعت را بالا ببرید. مقداری نمک و فلفل و کنجد اضافه کنید و به وسیله قاشق یا قیف کرم آماده شده را روی سفیدهها بریزید.
کرم زرده تخم مرغ با آووکادو و پیازچه
مواد لازم
شش عدد تخم مرغ بزرگ
نصف آووکادو
یک عدد پیازچه متوسط
یک قاشق غذاخوری سس مایونز
یکونیم قاشق چایخوری تازه آبلیمو
یکچهارم قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری کنجد
طرز تهیه
آووکادو، پیازچه، سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل را داخل مخلوطکن بریزید و با دور کند ترکیب کنید. زردههای تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم سبز رنگ یکدستی به دست بیاید. کرم را روی سفیدهها بریزید و با کنجد تزیین کرده و سرو کنید.
کرم زرده تخم مرغ با سس مایونز و چاشنی سرکه
مواد لازم
شش عدد تخم مرغ بزرگ
ترشی چغندر
یک فنجان سرکه سیب
یکسوم فنجان شکر قهوهای
یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری سس مایونز
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
یک قاشق چایخوری سس خردل
نصف قاشق چایخوری پودرکاری
فلفل سیاه تازه
رزماری خرد شده
طرز تهیه
مقداری آب لبو را داخل یک کاسه بریزید. سرکه سیب، شکر، فلفل قرمز و نمک را داخل کاسه بریزید و ترکیب کنید. سفیدههای تخم مرغ بدون آن که از وسط نصف کنید داخل آب لبو بریزید و حداقل برای ۱۲ ساعت تا سه روز داخل یخچال قرار دهید. هرچه سفیدهها بیشتر داخل آب لبو باشند ترشتر و رنگ تیرهتری میگیرند.
بعد از گذشت یک تا سه روز تخم مرغ را از وسط نصف کنید و بعد از خالی کردن زردهها، سراغ تهیه کرم بروید. زردهها را داخل یک کاسه بریزید. روغن زیتون، سس مایونز، سرکه سفید، خردل و پودر کاری را اضافه کنید و هم بزنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. اگر کرم خیلی سفت بود مقداری آب اضافه کنید. سفیدهها را با کرم پر کنید و با مقداری سبزی خرد شده تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/