به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما با دستو ر تهیه فریتاتای قارچ و تره کوهی آشنا کنیم.
مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر:
قارچ ۴ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
تره کوهی خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه گیلاسی برای تزیین
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
قارچ و فلفل دلمهای رو بشورید و خرد کنید.
کمی روغن توی تابه بریزید و فلفل دلمه ایها رو به تابه اضافه کنید و تفت بدید.
تفت دادن فلفل دلمهای
کمی که تفت خوردند، قارچهای خرد شده رو اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا بذارید سرخ بشن.
اضافه کردن قارچ
من همیشه ترجیح میدم قارچ آبدار بمونه. وقتی روی حرارت کم قارچ رو تفت بدید، آب میندازه و کوچیک میشه و در نهایتم همه آبشو از دست میده و بی طعمه. ولی روی حرارت بالا قارچ آبدار میمونه.
تخم مرغها رو در کاسهای بشکنید و تره کوهیها رو بهش اضافه کنید. تره کوهی رو قبل از اضافه کردن با دست یه کمی پودر کنید. چون خشک هستند راحت خرد میشن.
نمک و فلفل هم به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
هم زدن
تخم مرغ رو در تابه بریزید و حرارت رو کم کنید تا سرخ بشه.
اضافه کردن تخم مرغ به تابه
میتونید چند تا گوجه گیلاسی رو از وسط نصف کنید و روی فریتاتا بچینید تا ترکیب رنگ قشنگتری ایجاد بشه.
اضافه کردن گوجه گیلاسی
در تابه رو بذارید و اجازه بدید تخم مرغها کامل ببندند.
فریتاتا رو معمولاً توی تابه خودش سرو میکنند، ولی اگه تابه تون تفلون باشه و لبههای گرد داشته باشه به راحتی با کج کردن تابه میتونید درش بیارید.
منبع: سرآشپزباشی
انتهای پیام/