به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوردون بلوکه در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس میپچیدند و سپس در پودر سوخاری میغلتونند و سرخ میکنند.
مواد لازم:
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) ۲ عدد
ژامبون ۴ عدد
پنیر ورقهای (گودا، چدار یا پنیر دلخواه) ۴ ورقه
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری مقداری
آرد سفید مقداری
نمک و فلفل سیاه مقداری
سویا سس یا آبلیمو مقداری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
سینههای مرغ رو از قبل با سویا سس و نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
ابتدا سینه مرغ را لای دو کیسه فریزر میگذاریم و با بیفتک کوب یا گوشت کوب میکوبیم تا نازک و پهن شود.
سپس روی سطح کار قرار میدهیم، یک لایه ژامبون بر روی فیله میگذاریم و بر روی ژامبون یک ورقه پنیر.
بعد از پایین رول میکنیم و بعد از رول شدن کامل با خلال دندون ثابت نگه میداریم.
سپس رولهای آماده رو ابتدا در آرد ساده، سپس در تخم مرغ زده شده و بعد هم در پودر سوخاری میغلتونیم.
کوردون بلوهای آماده رو در مقداری روغن در تابه سرخ میکنیم.
منبع:سرآشپز
انتهای پیام/