در گزارش زیر طرز تهیه کروسان چیزبرگر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز می‌خواهیم یک غذای بسیار خوشمزه و جالب را برای شما عزیزان آموزش بدهیم به نام کروسان چیز برگر که شاید کمی به نظرتان عجیب باشد که چیز برگر و کروسان چه وجه مشترکی می‌توانند با هم داشته باشند، پیشنهاد می‌کنم در ادامه‌ی این آموزش همراه ما بمانید. کروسان نوعی نان هلالی شکل است که مواد اصلی تشکیل دهنده‌ی آن آرد، خمیر مایه و کره یا روغن است. نان کروسان یک نوع نان ابداع شده در اتریش است. این ساندویچ چیز برگر که درون کروسان پیچیده می‌شود یک ویژگی جالب دارد که مواد اولیه‌ی پسیار کمی نیاز دارد و مواد اولیه اش نیز از تمام سوپر مارکت‌ها قابل تهیه است.

این ساندویچ از مواد مفید و مغذی تهیه می‌شود و جزو غذا‌های خاص محصوب می‌شود، وجود سبزیجات، برگر و پنیر نیز هم به طعم کروسان افزوده کرده و هم شکل آن را زیبا می‌کند،‌ای غذا دارای گوشت فراوانی بوده و به کسانی که گیاه خوار هستند توصیه نمی‌شوند، ولی باید بگویم این کروسان شما را شیفته‌ی خود خواهد کرد.


بیشتر بخوانید


کروسان چیزبرگر بدون شک یک غذای کامل و خوش مزه بوده و به همین دلیل توصیه می‌شود که آن را به عنوان وعده اصلی در نهار و شام میل کنید، زیرا به دلیل وجود گوشت در آن غذای سنگینی می‌باشد. استفاده از سس خردل و یا سیر ترشی، همراه با این غذا انتخاب هوشمندانه‌ای است.

طرز تهیه کروسان چیزبرگر ؛ متفاوت و خوشمزه


مواد مورد نیاز برای تهیه کروسان چیزبرگر

۱بسته خمیر کروسان
۸ برش ژامبون پخته شده
۴ برش نازک پنیر چدار، برش داده شده به صورت نواری


طرز تهیه کروسان چیزبرگر

گام اول: ابتدا فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.

گام دوم: سپس خمیر را به ۸ مثلث هم اندازه تقسیم نمایید.

گام سوم: دو نوار پنیر را درون ژامبون‌هایی که قبلا برش داده شده است قرار داده و لبه‌های ژآمبون را بر می‌گردانیم و روی خمیر مثلثی قرار می‌دهیم.

گام چهارم: سپس خمیر‌ها را از قسمت کلفت مثلث رول کرده تا نوک مثلث ادامه می‌دهیم تا شکل نان کروسانی به خود بگیرد.

گام پنجم: پس از اینکه ۸ خمیر را طبق دستور پخت آماده کردید به آرامی روی سینی فر قرار داده و درون فر پیش گرم شده هدایت نمایید.

گام ششم: ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا در همان دمای ۱۷۵ درجه بگذارید بپزد تا رنگش طلایی شود، سپس می‌توانید از فر خارج کرده و طبق سلیقه‌ای که دارید آن‌ها را سرو نموده و نوش جان فرمایید.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.